Παρασκευή, Μαρτίου 02, 2012

Ομιλία με θέμα την οικονομική κρίση με τους Δ. Καζάκη και Α. Μητρόπουλο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε και να συμμετάσχετε στην εκδήλωση - ομιλία που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 και ώρα 10.30 στο Δημοτικό Θέατρο "Ιάκωβος Καμπανέλλης" με θέμα:-οικονομική κρίση, αιτίες προοπτικές, διέξοδοι - και θα έχει κεντρικούς ομιλητές τους:
Δ. Καζάκη, οικονομικό αναλυτή, και
Α. Μητρόπουλος, εργατολόγο.
Θα ακολουθήσουν συζήτηση και........ ερωτήσεις απο το κοινό.


Η είσοδος ελεύθερη

Συνδιοργανωση

Σύλλογος Εργαζομένων δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου

Ένωση Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου

ΕΛΜΕ Ν. Κυκλάδων

Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάξου

Σωματείο Εργαζομένων Τομέα Υγείας Ν. Κυκλάδων

Σύλλογος Ξενοδοχοϋπαλλήλων και υπαλλήλων επισιτισμού Νάξου

Ένωση Ξενοδόχων Νάξου

Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου

Σύλλογος Μηχανικών Νάξου

Δικηγορικος Συλλογος Ναξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλά ρε τόσοι συνδικαλιστικοι φορείς δεν μπορούν να καλέσουν ένα σοβαρό άνθρωπο να τους "διαφωτίσει" για την κρίση τις αιτίες της και τις προτάσεις για την έξοδο απ αυτή; Ο ένας περιφέρει την υποψηφιότητα του χρόνια σε διάφορους κομματικούς χώρους, εκμεταλλεύτηκε το αντιμνημονιακό μένος του κόσμου και επιτέλους κατάφερε να του ανοίξει τη πόρτα ο Τσίπρας με πενιχρά όμως αποτελέσματα ( Περιφεριακές εκλογές 2010 ) . Ο άλλος με αναλύσεις τύπου Βασίλη Λεβέντη δεν μπορεί να στεριώσει ούτε σε αντομνημονιακό ραδιόφωνο, αναζητεί δε απεγνωσμένα στέγαση σε κομματικό μηχανισμό χωρίς αποτέλεσμα. Ούτε τα αντιμνημονιακά κόμματα δεν δέχονται να εκτεθούν στις αρλούμπες που γράφει ή λέει. Και που βρήκαν καταφύγιο αυτοί οι δύο γραφικοί ; Στις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Νάξου !!! Μα είναι δυνατόν ; Γιατί δεν καλούσαν τον Γλέζο να μιλήσει αντί γι΄ αυτούς τους αστείους ;

Ανώνυμος είπε...

Με τη πρόσκληση αυτών των προσώπων διακυβαίβεται η σοβαρότητα και των συνδικαλιστικών φορέων πο τους κάλεσαν αλλά και των ίδιων των επιχειρημάτων όσων τάσονται κατά του μνημονίου. Δείτε τις απόψεις του Καζάκη για τα φάρμακα και την τρομοκρατία που προσπαθεί να ενσπείερει και απλά αναρωτηθείτε είναι τόσο ανεύθυνος ή εξυπηρετεί συγκεκριμένα μεγαλα συμφέροντα φαρμακοβιομηχανιών και γιατρών που δήθεν καταγγέλει κατά τα λοιπά !!!

Ανώνυμος είπε...

θα μας φωτισουν για την κριση οιντρ πολιτικοι γυρολογοι σαν δεν ντρεπεστε συνδικαλισταραδες της πλακας και δοσατε και χρηματα απο τα ταμεια των συλλογων ντροπη ςας

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι αν κανεις από τους προηγούμενους σχολιαστές μπήκε στον κόπο να ακούσει τι ειπώθηκε χθες. Μάλλον όχι και απλά προσπαθούν να μεταδώσουν τη μιζέρια τους με τέτοια σχόλια. Αν περιμένεις από έναν άνθρωπο 90 χρονων να σου δείξει τις λύσεις για τα προβλήματα του 21ου αιώνα, σώθηκες... Αφήστε τις προκαταλήψεις και τις προσωπολατρίες και μάθετε να κρίνετε αυτά που ακούτε και διαβάζετε!