Πέμπτη, Μαρτίου 15, 2012

Ξεκίνησαν οι διεργασίες στο Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου για την εκλογή του νέου προέδρου του κινήματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τετάρτη 14/03 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου στο ξενοδοχείο NAXOS HOLIDAYS με θέμα την εκλογή Προέδρου του ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη Κυριακή. Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη αρχικά μεταξύ των εκλεγμένων οργάνων του Κινήματος καθώς και των εκλεγμένων αυτοδιοικητικών. Στη συνέχεια όμως, και λόγω της κρισιμότητας των στιγμών που διανύει το Κίνημα και η χώρα, υπήρξε αυθόρμητη μάζωξη τουλάχιστον 50 μελών στον ίδιο χώρο! Η ανησυχία αλλά και η αισιοδοξία όλων για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ και της χώρας ήταν έκδηλη. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για..... τη χώρα, διαπίστωση όλων ήταν πως μόνο μια δυνατή δημοκρατική παράταξη μπορεί με σταθερότητα, σύνεση και αποφασιστικότητα να οδηγήσει την Ελλάδα στο μέλλον.

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για το Κίνημά μας αλλά και για την ελληνική κοινωνία στην οποία απευθυνόμαστε, θα δώσουμε όλοι το παρών.

Αποφασίστηκε να στηθούν δύο κάλπες, μία στη Χώρα στον χώρο του ΚΕΓΕ και μία στο Χαλκί Τραγαίας. Η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου, ξεκινάει στις 9 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 5 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και οι φίλοι με την αστυνομική τους ταυτότητα καθώς και όσοι εγγραφούν εκείνη την ώρα.

Για να πιστοποιήσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η μεγάλη δύναμη της δημοκρατικής παράταξης είναι τα μέλη και οι φίλοι μας, οι πολίτες για τους οποίους αγωνιζόμαστε.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ καλούμαστε να εκλέξουμε τον νέο Πρόεδρο του Κινήματος μας.

Με τη συμμετοχή μας στην ψηφοφορία της Κυριακής στέλνουμε παντού ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Ένα μήνυμα ελπίδας και προοπτικής!

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη είναι εδώ!

Η μεγάλη δημοκρατική παράταξη αποτελεί και θα συνεχίσει να αποτελεί πυλώνα σταθερότητας μιας χώρας που δοκιμάζεται, μιας χώρας που με στήριγμα τις θυσίες του λαού της στέκεται ξανά στα πόδια της, μιας χώρας που είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πάλι το μέλλον που της αξίζει.



Την Κυριακή 18 Μαρτίου, όλοι μαζί, ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ!



Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νάξου



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

14 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όσοι πάνε να ψηφίσουν νομιμοποιούν την χούντα που μας έχουν επιβάλει.
Και επίσης νομιμοποιούν και το τίμημα που θα πληρώσουν κάποια στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

όσοι ψηφίσουν την κυριακή θα έχουν βάλει το χέρι τους στην απόλυτη καταστροφη μας!!!και για μην μου πείτε τα ίδια λέω και για τους μπλέ μεσα σε ένα βράδυ μας πήραν τα πάντα!!!!Ξυπνατε αδέρφια είναι η ευκαιρία μας να εκδηκιθουμε τους τεμπέληδες καρεκλοκευνταβρους που δεν έχουν ούτε ένα ενσημο και μας έχουν αλλαξη την ζωή!!!!Ξυπνατε είναι η ευκαιρία μας!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

. Οι 300 δωσίλογοι λοιπόν της βουλής μας έβαλαν, ο κάθε ένας με τον τρόπο του, της ταφόπλακες, όσοι από εμάς μένουμε αμέτοχοι, γράφουμε με τα ίδια μας τα χέρια τα ονόματα των παιδιών μας πάνω στης ταφόπλακες αυτές. Όχι άλλα δάκρια έκλεισαν οι τάφοι, καταψήφιση των κωμάτων της υπάρχουσας βολεμένης βουλής ώστε να πάρουν σαφές και στα σοβαρά, το μήνυμα που ίδει έχουν πάρει αλλά προσπαθούν να παραγκωνίσουν με την συνεχόμενη παράταση των εκλογών, για την πτώση των πολιτικών της ρεμούλας της μασάς της μίζας και της καλοπέρασης.

Ανώνυμος είπε...

Μου ειναι αδιανοητο μετα απο οσα εχουν συμβει στη χωρα μας(δεκαετιες τωρα) να υπαρχει ακομα κοσμος που θα ψηφισει πασοκ η'νδ..ποσο μαλλον να υπαρχουν ανθρωποι που ακομα στηριζουν,καταναλωνουν χρονο,ενεργεια και προσπαθεια για να στηριζουν τις τοπικες αντιστοιχες οργανωσεις των 2 μεγαλων κοματων που εχουν μονοπολησει την πολιτικη ζωη του τοπου μας με τα αποτελεσματα τα σε ολους γνωστα..
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ,ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ,ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ..
Τον ευατο σας σκεφτεστε λοιπον Η' ειστε ΤΥΦΛΟΙ και δεν βλεπετε τι εχετε κανει με την υποστηριξη σας αυτη..
Ομως καλιο αργα παρα ποτε..
ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ,Η ΆΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ..
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ .

Ανώνυμος είπε...

οι ευθυνες τους ειναι τεραστιες κατεστρεψαν ολοκληρο τον ελληνικο λαο καμμια επιοικεια καμμια δικαιολογια θα τους τιμωρησουμε οπως τους αξιζει

Ανώνυμος είπε...

μαύρο σε όλους και μπλέ και πράσινοι!!!Καλά ρε σεργη και σε ομοίους σου τόσο καλά περνάτε που φτανετε στο σημείο να κάνετε αγώνα στα καθαρματα που την άλλη μέρα των εκλογών θα μας πιουν το αίμα??είναι η ώρα του ΌΧΙ σε όλους!!!!Ο ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΆΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΖΑΜΠΟΥΝΑΤΕ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ...ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ...ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΜΑΖΩΞΗ 50 ΝΟΜΑΤΑΙΩΝ ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ν Τ Ρ Ο Π Η

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΙΑ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ(ΓΕΝΙΚΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ") ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ..ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ,ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛ.ΕΞΟΥΣΙΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ..ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ανώνυμος είπε...

δημήτρη ο εξαγνηστης ούτε που έχει εμφανιστη καθόλου λες να είναι πασοκος ??!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω γιατί τα σχόλια που γράφω εξαφανίζονται (λογοκρισία?) αλλά είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ για όσους βολεμμένους-τελειωμένους-αναίσθητους θα πάνε να ψηφίσουν και να στηρίξουν το κατάπτυστο αυτό συνάφι που ονομάζουν "κόμμα" και "δημοκρατική παράταξη". Λίγη τσίπα για τους συνανθρώπους σας που υποφέρουν αξ αιτίας σας. ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δείτε αυτό:http://youtu.be/w_hcf9phhHc

Ανώνυμος είπε...

...συγνώμη για το λάθος, ΑΝΤΙ ΣΧΟΛΙΟΥ ήθελα να γράψω...

Ανώνυμος είπε...

όλοι στις καλπες αύριο για να ψηφισουμε τον μεγάλο ηγέτη Βαγγέλη Βενιζέλο τον μεγάλο ηγέτη που θα αλλαξη την ιστορία και την πορεία της Ελλάδας!!όλα τα πασοκια ενωμένα είναι έτοιμα με δύο ευρό να αλλαξουν την ιστόρία της Ελλάδα που θα μας φέρουν μαζί με τον τεράστιο ηγέτη τους στην πείνα την φτώχια στιν μεταναστευση!!!Να είστε καλα αδέρφια θα σας το χρωστάμε για πάντα!!!!!