Σάββατο, Μαρτίου 10, 2012

Ανακρίσεις διενεργεί σήμερα στην Κωμιακή κλιμάκιο αστυνομικών από το Α.Τ. Φιλωτίου σχετικά με τις δραστηριότητες του ρασοφόρου Θεόκλητου Ρενέση

Ανακρίσεις διενεργεί σήμερα στην Κωμιακή κλιμάκιο αστυνομικών από το Α.Τ. Φιλωτίου σχετικά με τις δραστηριότητες του ρασοφόρου Θεόκλητου Ρενέση την περίοδο που ήταν «παπάς» στο χωριό. Εν τω μεταξύ έγινε συγκέντρωση των τοπικών φορέων του χωριού το βράδυ της Παρασκευής 9 Μαρτίου, προκειμένου να συζητήσουν τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν από δω και πέρα.
Στη συνάντηση εκφράστηκε από πολλούς εντονότατη δυσαρέσκεια για τη στάση του μητροπολίτη Παροναξίας, ο οποίος αδιαφορούσε στις αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες και καταγγελίες που είχαν γίνει από την αρχή στον....... ίδιο εναντίον του «παπά». Ο δεσπότης όπως λέχτηκε απαντούσε ότι, αν θα τον πάρει από εκεί, θα τους αφήσει χωρίς παπά.
Αποφασίστηκε η σύσταση μιας Επιτροπής από τον Μάκη Μπαρδή σημερινό Πρόεδρο του χωριού, τον Αντώνη Αλιμπέρτη πρώην Πρόεδρο και τον Νίκο Λεβογιάννη πρώην Βουλευτή. Και οι τρεις είχαν γραπτά και προφορικά από τις αρχές του 2010 καταγγείλει στον Δεσπότη τον «παπά», χωρίς να βρουν ανταπόκριση. Ο δεσπότης δεν προέβη σε καμιά ενέργεια, αντίθετα τον επαίνεσε από άμβωνος στον πανηγυρικό εσπερινό της εορτής της Θεοσκέπαστης στις 7 Σεπτεμβρίου 2010.
Τόσο ο πρώην Βουλευτής, όσο και ο πρώην Πρόεδρος του χωριού είχαν καταγγείλει τον παπά και με ανακοινώσεις τους στην εφημερίδα «Κορωνίδα» την Άνοιξη του 2010. Επίσης όπως έχει πολλές φορές δηλώσει ο πρώην Βουλευτής, μετά τη δημοσίευση στην «Κορωνίδα» του άρθρου του για τις παράνομες και καταστροφικές επεμβάσεις του «παπά» στη Θεοσκέπαστη, στον Άη Γιώργη του νεκροταφείου και για την παράνομη μεταφορά στην Αθήνα πολλών δεκάδων πολύτιμων ιστορικών κειμηλίων της εκκλησίας, δέχτηκε τηλεφωνική διαμαρτυρία από τον ίδιο τον μητροπολίτη, στον οποίο όμως ο ίδιος απάντησε ότι την επόμενη φορά που ο «παπάς» θα εκτραπεί, θα πάει κατευθείαν στον Εισαγγελέα.
To έστειλε το koronida.blogspot.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :