Σάββατο, Μαρτίου 03, 2012

Το ταξίδι με πλοίο "μεγάλωσε" λόγω... κρίσης!

Η Ελληνική ακτοπλοΐα επιστρέφει στην δεκαετία του 70' στην εποχή του "Έλλη" και του "Κυκλάδες" ελέω κρίσης. Από τώρα και στο εξής το ταξίδι Πειραιάς - Νάξος θα διαρκεί 2 ώρες περισσότερο!!!!!!
Έκπληκτοι επιβάτες του "blue star" που ταξίδευε για Νάξο, πληροφορήθηκαν από τα μεγάφωνα ότι αντί για 5 ώρες θα κάνουν...7! Το πλοίο είχε κόψει ταχύτητα, για να κάψει λιγότερα καύσιμα!!!!
Η εταιρεία, έστειλε έγγραφο στο Υπουργείο Ναυτιλίας, με το οποίο κοινοποιεί τα νέα δρομολόγια με τις καινούριες ώρες αναχώρησης και άφιξης το μήνα Μάρτιο, για την εξοικονόμηση καυσίμων.
Οι επιβάτες του συγκεκριμένου πλοίου πάντως, λένε ότι δεν είχαν ενημερωθεί πριν το ταξίδι τους, ότι θα κρατήσει δύο ώρες παραπάνω.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΝΕΤ και άλλες ναυτιλιακές εταιρείας, σχεδιάζουν να κάνουν το ίδιο...
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

η τιμη του εισιτηριου ομως εμεινε ιδια.
ξεφτιλες.......

Ανώνυμος είπε...

etsi einai palikaria otan einai mia eteria kanei oti goustarei ,opoies ales eteries irthan sto nisi den stirixtikane pote kai piran poulo

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ, ΤΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ.ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ 35 ΕΥΡΩ.ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πολλά μπράβο στον κύριο Ρήγα που προεκλογικά γκάριζε στο ράδιο για μεταφορικό ισοδύναμο το ίδιο με το λεφτά υπάρχουν να πάτε βούδια να τον ξαναψηφίσετε βούδια.