Τετάρτη, Μαρτίου 28, 2012

Ο λαϊκισμός της Φώφης Γεννηματά. (Κρίμα το όνομα ρε φώφη).

Μην έχοντας κάτι άλλο να πει η Φώφη νέα εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί την Ν. Δημοκρατία γιατί θέλει να καταργήσει το χαράτσι της ΔΕΗ, λέγοντας βλακείες του τύπου, αφού το υπέγραψε στο μνημόνιο.
Κα Γεννηματά μάλλον δεν θυμάστε καλά....
γιατί η Ν. Δημοκρατία το λέει πολύ καιρό, πως όταν έρθει στην εξουσία θα το καταργήσει με άλλο ισοδύναμο μέτρο. Άρα προς τι η κατηγορία ;
Μήπως δεν θέλετε να καταργηθεί αυτό το αισχρό χαράτσι που..... επιβάλατε στον Ελληνικό λαό παράνομα ο αρχηγός σας και ο ανεκδιήγητος GAP με φασιστικό τρόπο, κόβοντας το ρεύμα εντελώς αντισυνταγματικά, όπως αποφάσισε και το ΣΤΕ ;


Μήπως ξεχάσατε την εικόνα του νεόκοπου αρχηγού σας, με αυτό το ''περίεργο'' βλέμμα, στην Βουλή να κουνάει το χέρι, (θυμίζοντας μαύρες σελίδες στην ιστορία αυτού του τόπου) λέγοντας ότι όποιος δεν πληρώνει το χαράτσι να του κόβουν το ρεύμα ;
Και έρχεστε τώρα εσείς και η παράταξη σας να ζητήσετε σε λίγες ημέρες την ψήφο του Ελληνικού λαού λέγοντας πάλι ψέμματα ότι θα μας σώσετε ! αλήθεια από ποιους ; Φυσικά από εσάς αφού εσείς είστε κυβέρνηση !
Δυστυχώς για όλους τους πολιτικούς απατεώνες ο Ελληνικός λαός έχει κρίση και θα τους στείλει εκεί που τους αξίζει, είτε στο σπίτι τους είτε στην φυλακή.


Για μια ακόμα φορά αποδεικνύετε πόσο λίγη είστε και πως οι δηλώσεις και γενικά η πολιτική δεν είναι και το καλύτερό σας.
Πιστεύω ακράδαντα ότι το επώνυμο που έχετε σας έχει ανοίξει πολλές πόρτες στην πολιτική σας καριέρα, διαφορετικά ούτε έξω από την Ιπποκράτους δεν θα περνάγατε.

Το έστειλε το zouzouniblog.blogspot.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :