Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2012

Η "Μητέρα των μαχών" το Σάββατο στο κλειστό του ΔΑΚ

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού αναμένεται να διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι γυναικείου βόλεϊ μεταξύ των ομάδων Πανναξιακός ΑΟΝ - Τράχωνες το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 18:30 στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου
Οι δυο αντίπαλοι μπαίνουν στο παρκέ για να διεκδικήσουν την νίκη σε ένα παιχνίδι γοήτρου αλλά κυρίως μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Ίσως το καλύτερο της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Όπως δείχνουν τα πρόσφατα αποτελέσματα οι δυο ομάδες βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και η έκβαση της αναμέτρησης θα κριθεί κατά πολύ στις λεπτομέρειες, τον ρυθμό, το πάθος, και τη δύναμη που θα επιδείξουν μέσα στον αγώνα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Πανναξιακός αφενός μεν θα επιδιώξει να πάρει τους 3 βαθμούς για να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της 2ης θέσης και αφετέρου για να αποδείξει, κερδίζοντας τον πρωτοπόρο, ότι αξίζει κάτι..... καλύτερο από την μέχρι τώρα βαθμολογική του συγκομιδή. Οι Τράχωνες με την σειρά τους θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν το εντυπωσιακό αήττητο που έχουν στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια και να σφραγίσουν με νίκη το εισιτήριο που οδηγεί στην Α1.
Ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν με πιο τυχερούς απ' όλους, τους φιλάθλους που θα έχουν την δυνατότητα να δουν ίσως το καλύτερο και πιο συναρπαστικό παιχνίδι τη χρονιάς!!!!

Ραντεβού λοιπόν στο Γήπεδο
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :