Δευτέρα, Μαρτίου 12, 2012

Απόσυρση άρθρου από blog λόγω....κομματικής γραμμής!!

Το παρακάτω κείμενο με τίτλο "Blog" ανήκει στον γνωστό για τις εύστοχες παρεμβάσεις του στα τοπικά θέματα "αγράμματο" και σχολιάζει την απόσυρση άρθρου από Ναξιακό ιστολόγιο το οποίο αναφερόταν στην πρόσφατη κατάληψη των μαθητών του Λυκείου. Όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας του σχολίου η συγκεκριμένη ανάρτηση αποσύρθηκε για κομματικούς λόγους.
"Ήξερα ότι το χουντικό κράτος μας είναι έτυμο να καταργήσει ή να ελέγχει στο 100% τα blog αλλά δεν περίμενα ότι οι ίδιοι οι κάτοχοι τους αποσύρουν αναρτήσεις που δεν τους αρέσουν τα σχόλια που γίνονται.
Μιλάω για το...... blog Ο Ανεμόμυλος που έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του, και προ 3 ημερών είχε αναρτήσει ένα σχόλιο του διαχειριστεί, που αναφερόταν στην κατάληψη του λυκείου της Χώρα Νάξου και βεβαίωνε ευθέος την Πασοκική του ταυτότητα, μιας και μιλούσε για υποκινουμένη αντίδραση, λίγων και εν κατακλείδι ελαφρόμυαλων παιδιών.
Φυσικά αυτό που τον ανάγκασε να αποσύρει την ανάρτηση ήταν τα σχόλια, άλλη μία επιβεβαίωση της Πασοκικής γραμμής του blog και του διαχειριστεί, που λειτουργεί στην γραμμή του κώματος αποφασίζουμε και διατάσσουμε, μήπως πάει και αυτός για βουλευτής, ομορφάντρα μου . Ντροπή."
Ο αγράμματος.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

to sxoleio itan diko mou kai anaferotan prwsopika sto blogger stra-----o sagrioti giati me elafra tin kardia ithele na mas pei oti i katalipsi ton paidiwn sto lykeio naxou einai ypokinoumenh eno tha eprepe na drepete gia to komma pou stiririzei kai synexizei na grafei gi afto me logia wraia pou pragmatika tha eprepe emeis na anarwtiomaste ti symferoda exypiretoun oi kyrioi kai apo pou ta pairnoyn....

Ανώνυμος είπε...

Προσοχή στα ΠΑΣΟΚΙΑ Είναι στριμωγμένα και ως εκ τούτου επικίνδυνα! Επιτήθονται σε κάθε μορφής αγώνα, ακόμα και ενάντια στον αγώνα των παιδιών!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ.ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ 5.13 ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ gringlish?

Ανώνυμος είπε...

egw den kanw katalipsi kai goustarw ta greekglis vlax

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια στον ανεμόμυλο για τον χώρο που δίνουν στους αναγνώστες του blogg,δειχνουν το πόσο δημοκράτες είναι και για πιο λόγο τελικά υπάρχουν στο χώρο!!!Τελικά αυτό το πασοκ για ένα πρέπει να είναι περήφανο για τους φασίστες που έχει φτιάξει και ότι μετά από τόσο γα@@σει που μας έχει ρίξει υπάρχουν ακόμα μα@@@ες που το στηρίζουν!!!!