Τρίτη, Μαρτίου 13, 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Το υπουργείο προσπαθεί να φακελώσει τους bloggers εκπαιδευτικούς

Άρθρο από το teachersofnaxos.blogspot.com
Στις 6 Μαρτίου στάλθηκε στους προϊσταμένους και διευθυντές των Κυκλάδων έγγραφο της διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που ζητούσε μεταξύ άλλων την ενημέρωση σχετικά με "την τυχόν διατήρηση διαδικτυακού blog με αμοιβή ή χωρίς, τα στοιχεία του blog."
Χωρίς να μείνουμε στη διατύπωση που χαρακτηρίζει τους συναδέλφους υπαλλήλους των διευθυντών και των προϊσταμένων τους, δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε για ποιο λόγο αφορά την υπηρεσία η διατήρηση ιστολογίου από συνάδελφο. Για το λόγο αυτό ο σύλλογός μας απάντησε με έγγραφο προς τη διεύθυνση ζητώντας διευκρινίσεις.
Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι...... σήμερα Παρασκευή η διεύθυνση απέστειλε νέο έγγραφο με 5 με το οποίο ζητάει να διαγραφεί η επίμαχη παράγραφος ενώ αναμένουμε και την απάντησή της σχετικά με τη σκοπιμότητα του συγκεκριμένου ερωτήματος.

Το επίμαχο έγγραφο
ΘΕΜΑ: «Αποστολή στοιχείων».
Σχετ: αρ.πρωτ. Φ.7.1//1098α/29-02-2012 έγγραφο της Περ/κής Δ/νσης Π.Ε.&Δ.Ε. Ν.Αιγαίου
Σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο της Περ/κής Δ/νσης Π.Ε. & Δ.Ε. Ν.Αιγαίου, παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε στην υπηρεσία μας, μέχρι την Παρασκευή 09-02-2012 και ώρα 11.π.μ., τα ακόλουθα:

1. Τα ονοματεπώνυμα και πατρώνυμα όλων των προσώπων που συμμετέχουν σε ενώσεις συντακτών.

2. Την τυχόν απασχόληση των προσώπων αυτών με οποιαδήποτε νομική σχέση και ονομασία σε κάθε είδους μέσα μαζικής ενημέρωσης.

3. Την τυχόν διατήρηση διαδικτυακού blog με αμοιβή ή χωρίς, τα στοιχεία του blog, το ονοματεπώνυμο καθώς και το πατρώνυμο του υπαλλήλου σας.

4. Το ύψος των κάθε μορφής αμοιβών, αποδοχών ή αποζημιώσεων που έχουν

καταβληθεί στα πρόσωπα αυτά κατά το 2011.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν στην υπηρεσία σας υπάλληλοι που εμπίπτουν στις ανωτέρω περιπτώσεις, παρακαλούμε για την αποστολή στην υπηρεσία μας αρνητικής απάντησης.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
Π.Ε. Ν. ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΕΙΡΗΝΗ ΒΛΑΣΤΑΡΗ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :