Τετάρτη, Μαρτίου 21, 2012

Kαμπάνια στη Γερμανία για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού

''Για τους πραγματικούς φίλους μετράει μόνο η εμπιστοσύνη'', με το σλόγκαν αυτό ξεκίνησε στα γερμανικά μέσα η καμπάνια 6 μεγάλων tour operators της Γερμανίας για την ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού.
Οι γερμανικοί tour operators TUI, 1-2 Fly, Thomas Cook, Neckermann Reisen, ITS και Jahn Reisen, επισημαίνουν ότι η ''η Ελλάδα παραμένει ένας από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς για τους Γερμανούς τουρίστες.
Είμαστε πεπεισμένοι για την ομορφιά της και την αξία της. Όσο για...... αυτό που συμβαίνει σήμερα, συμπαραστεκόμαστε στους Έλληνες και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα ως ένα ελκυστικό και ανοιχτό στον κόσμο τουριστικό προορισμό και αυτό είναι μια υπόσχεση''...

Σκοπός τους να ανατραπεί το αρνητικό κλίμα και να έρθουν οι Γερμανοί τουρίστες στην χώρα μας. Ο ΣΕΤΕ και η Bundesverein der deutschen Tourismus Wirtschaft (www.btw.de - Ομοσπονδιακή Ένωση Τουρισμού της Γερμανίας), συνεργάζονται για τη βελτίωση του κλίματος μεταξύ των δύο χωρών και την ανάδειξη της Ελλάδας ως νο. 1 τουριστικού προορισμού.

Να σημειωθεί ότι οι 6 αυτοί tour operators διακινούν περίπου τα 2/3 του εισερχόμενου τουρισμού από Γερμανία.
topeiraxtiri.blogspot.com
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :