Δευτέρα, Μαρτίου 05, 2012

VOLLEY: Νεώριο Σύρου - Πανναξιακός ΑΟΝ 3-0

Την καλύτερη εμφάνισή τους πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα οι παγκορασίδες του Πανναξιακού ΑΟΝ στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της καριέρας τους με το Νεώριο Σύρου.
Στην αρχή του πρώτου σετ κατάφεραν μάλιστα να προηγηθούν με 1-6 αιφνιδιάζοντας τις παίκτριες του Νεωρίου οι οποίες όμως αντέδρασαν γρήγορα και κάνοντας ένα εντυπωσιακό come back επικράτησαν με 25-10
Η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη παρά το γεγονός ότι έχει στις τάξεις της παιδιά ηλικίας από 11 έως 13 χρονών και παίρνει για πρώτη φορά φέτος μέρος στο πρωτάθλημα απέναντι σε πιο έμπειρες ομάδες, έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του 2ου σετ το οποίο έχασε τελικά με 25-20. Οι γηπεδούχοι ήταν οι νικητές και του τρίτου και τελευταίου σετ με 25-15.
Το μεγάλο κέρδος από αυτά τα παιγνίδια για τις νεαρές αθλήτριες του Πανναξιακού είναι οι χρήσιμες εμπειρίες που αποκτούν και αυτό φαίνεται από τη συνεχή ανοδική πορεία που έχουν στην απόδοσή τους.
ΝΕΩΡΙΟ(Μαραγκός) Κάιντα, Βασάλου, Πρίντεζη, Μπουντούρη, Ξαγοράρη, Κομκότου, Βαρβαρέλη, Παπαθανασίου, Κεράνη, Χατζηγεωργίου, Πολυχρονάκη, Περτέση.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ(Δερμάτης) Ευαγγελίστα, Βασιλάκη, Παντελιά, Ρώτα, Γεροντή, Μαυρομάτη, Χαριτίδη, Νικολαράκη, Σωρόκου, Αναγνώστου. Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :