Τρίτη, Ιουλίου 17, 2012

Τουρσούγκας - Δερμάτης ρίχνουν άγκυρα στη Νάξο

Αίσιο τέλος είχαν οι "διαπραγματεύσεις" μεταξύ του Πανναξιακού και του τεχνικού διδύμου Τουρσούγκα - Δερμάτη  που αφορούσαν  την ανανέωση της συνεργασίας τους για ένα ακόμα χρόνο.
Ο Γιώργος Δερμάτης αναλαμβάνει το πόστο  του α' προπονητή της ομάδας, ενώ ο συνεργάτης του Σούλης Τουρσούγκας αναβαθμίστηκε στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.  Οι δυο πολύπειροι προπονητές είχαν εκδηλώσει από καιρό την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα για δυο βασικούς λόγους. Πρώτον επειδή έχουν αναπτύξει μια πολύ καλή σχέση τους με τους ανθρώπους της διοίκησης και με την κοινωνία του νησιού και δεύτερον, και σημαντικότερο, γιατί θέλουν να ολοκληρώσουν την εξαιρετική δουλειά που έχουν ξεκινήσει στην ομάδα και κυρίως στα τμήματα υποδομών. Οι παράγοντες του...........
Πανναξιακού δηλώνουν ευχαριστημένοι με την εξέλιξη του θέματος και στρέφουν πλέον το ενδιαφέρον τους στις μεταγραφές προκειμένου να ενισχυθεί έγκαιρα η ομάδα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Λακωνική ήταν η απάντηση  που έδωσε ο  πρόεδρος κ. Γιάννης Βαλληνδράς  ερωτώμενος για την ανανέωση των προπονητών: "Μια πετυχημένη συνταγή συνεχίζεται" ενώ ο κ. Σούλης Τουρσούγκας ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό τους: " Ευχαριστώ την διοίκηση του Πανναξιακου για την εμπιστοσύνη που μας  δείχνουν, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο" είπε χαρακτηριστικά
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

πετυχημενη συνταγη?????τι θελει να πει ο ποιητης?3 θεση στην α2???τρελη συνταγη!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να εμφανιστηκε και ο πρωτος μ@λ@κ@ς! Εσυ παρακολουθα τωρα απο μακρια αμπαλο βουρλο !!!!!

Ανώνυμος είπε...

φιλε μου εγω φιλαθλος ειμαι αλλα δεν νομιζω να εγινε καμια πετυχημενη συνταγη!γιατι εκνευριζεσαι??μηπως εισαι ο ιδιος??αλλωστε τα περσινα αποτελεσματα σε συνδιασμο με το μπατζετ μιλανε απο μονα τους. θα το ονομασω συνταγη αποτυχιας!

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΜΙΛΑΕΙ!ΓΙΑΤΙ 3 ΘΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΕΙΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ 3 ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α2 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑ!ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΤΕ!!!ΕΛΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Η αληθεια ειναι οτι αυτο που γινεται στο volley του Πανναξιακου εχει ενοχλησει μερικους. Αυτο το καταλαβαμε απο την περσινη χρονια.
Μετα απο καθε αρνητικο αποτελεσμα εβγαζαν χολη για την ομαδα. Ευτυχως ειναι λιγοι, 2-3 κομπλεξικοι, η συντριπτικη πλειοψηφια του νησιου εχει αγκαλιασει την προσπαθεια που γινεται και το δειχνει με καθε τροπο.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω απολυτα με τον 10:39
οσο για τον/την 11:06 κανω μια διορθωση , αμπαλη ηθελα να πω , κατσε τωρα μακρια και αγναντευε. Για των 11:14 σε οποια θεση και να τερματισουμε οταν θα πρεπει να μας αντιμετωπισετε θα σφιγγουν τα κολ@ρ@κι@ σας .... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

θα τα πουμε ξανα στο τελος κ αυτης της χρονιας!!!αλλα τι λεω κ 13 θεση να τερματησει η ομαδα παλι τους πολυπειρους θα κρατησετε!ευγε!!

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που ασχολούνται με το βόλεϋ γιατί αφιερώνουν προσωπικό χρόνο και όχι μόνο.. και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουν οι κόντρες και οι σκόπιμες κακές κριτικές και να γίνουμε όλοι μαζί ΈΝΑ!! για το καλό του τόπου μας και των παιδιών μας. ευχομαι το καλύτερο για των παναξιακο και του χρόνου στην Α1.