Πέμπτη, Οκτωβρίου 18, 2012

Ψήφισμα συμπαράστασης της Γ.Συνέλυσης του Απεραθίτικου Συλλόγου για το σμυριδικό

Γαλάτσι 14 Οκτώβρη 2012
Ψήφισμα συμπαράστασης της Γ. Συνέλευσης του Απεραθίτικου Συλλόγου προς την επιτροπή αγώνα για το σμυριδικό και τους κατοίκους της ορεινής Νάξου.
Η Γενική Συνέλευση του Απεραθίτικου Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Οκτωβρίου στο Γαλάτσι εκφράζει την συμπαράσταση της στην επιτροπή αγώνα για το σμυριδικό πρόβλημα που εκλέχτηκε στη Γ.Σ των........... σμυριδεργατών στις 17-9-12 και στηρίζει τα δίκαια αιτήματά τους.

-Καλούμε τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση να τηρήσει ακέραια τις υποσχέσεις του ενώπιον της επιτροπής που τον επισκέφθηκε στις 27-9-12 μεταξύ των οποίων ήταν και οι βουλευτές Κυκλάδων, Π. Ρήγας και Ν. Συρμαλένιος, ο βουλευτής Επικρατείας Μανώλης Γλέζος και ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανώλης Μαργαρίτης καθώς και τη δέσμευση του ότι 1η Οκτωβρίου θα ανοίξουν τα ορυχεία, ενώμέχρι σήμερα δεν έχει γίνει.
Η Γ. Σ εξουσιοδοτεί το νέο Δ,Σ που θα εκλεγεί την 11η Νοεμβρίου να συμπαρασταθεί σε κάθε δίκαιο και ρεαλιστικό αίτημα της επιτροπής αγώνα για το σμυριδικό ζήτημα καθώς και στα προβλήματα των κατοίκων του χωριού μας.
Το ανωτέρω ψήφισμα εγκρίθηκε από τη Γ. Συνέλευση και θα προωθηθεί σε όλους τους αρμόδιους φορείς καθώς και στα μέσα ενημέρωσης.

Απο το γραφείο τύπου του Απεραθίτικου Συλλόγου.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :