Τρίτη, Νοεμβρίου 13, 2012

Πρεμιέρα με ντέρμπι στο κλειστό της Νάξου


Με το ντέρμπι Πανναξιακός- ΖΑΟΝ  το Σάββατο 17 Νοεμβρίου(ώρα 18.30)  στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου ανοίγει η αυλαία του  πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της  Α2 γυναικών.
Η αναμέτρηση παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς και οι δυο αντίπαλοι έχουν ενισχύσει το ρόστερ τους κατα την μεταγραφική περίοδο  γεγονός που τις κάνει να  θεωρούνται  φαβορί για την κατάκτηση του πρώτης θέσης
   Η ομάδα της Κηφισιάς  είναι μια   από τις παραδοσιακές  δυνάμεις  στον χώρο του Ελληνικού βόλεϊ με σημαντικές επιτυχίες και πολλές διακρίσεις στην Α1 και Α2 κατηγορία. Τη φετινή αγωνιστική σεζόν,   με  τη "δικιά μας" Τζούλια Μπορίσοβα στη σύνθεσή της, αναμένεται να παίξει και........
πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο    και να αποτελέσει  μια από τις βασικές  διεκδικήτριες του πρωταθλήματος.
    Στην αντίπερα όχθη   ο Πανναξιακός    θα επιδιώξει με κάθε τρόπο την νίκη για να ξεκινήσει με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και να αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα έναντι του αντιπάλου του. Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων  πνέει ούριος άνεμος μετά την κατάκτηση του πρώτου άτυπου τίτλου στο τουρνουά "Φανούρης Αγαθός"   στην  Αγία Παρασκευή και της πολύ καλής παρουσίας της ομάδας σε όλα τα φιλικά.  Ο προπονητής Γιώργος Δερμάτης δεν  αντιμετωπίζει   ιδιαίτερα προβλήματα με το έμψυχο υλικό της ομάδας αφού  θα έχει στην  διάθεσή του "ετοιμοπόλεμες" όλες τις αθλήτριες.  Μοναδικός του   "πονοκέφαλος"  θα είναι η  επιλογή της τελικής 6αδας.
Ραντεβού λοιπόν όλοι το Σάββατο στις 18,30 στο γήπεδο  για να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα στον  πρώτο της δύσκολο  αγώνα.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :