Σάββατο, Δεκεμβρίου 22, 2012

Η Πανελλήνια Ένωση Λιμενικών και το 2ο Γυμνάσιο «ζέσταναν» το ΕΕΕΕΚ Νάξου

Σε μια λιτή αλλά γεμάτη ανθρωπιά ατμόσφαιρα που συμμετείχαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί, γιορτάστηκε στα ΕΕΕΕΚ Νάξου η έλευση των Χριστουγέννων. Μαθητές από το 2ο Γυμνάσιο Νάξου συνοδευόμενοι από την Διευθύντριά τους κα Σοφία Κρητικού έπαιξαν και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια ενώ έψαλαν και τα παραδοσιακά κάλαντα. Επίσης η Πανελλήνια Ένωση Λιμενικών προσέφερε δώρα στους μαθητές του
Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης οι οποίοι έδειξαν να χαίρονται τις όμορφες και....
γεμάτες ζεστασιά για αυτούς πρωτοβουλίες. Ο εκπρόσωπος των Λιμενικών κ. Θανάσης Μπερτσίας στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες λέγοντας ότι «όλοι έχουμε ξεχωριστά προβλήματα και ικανότητες και όλοι είμαστε διαφορετικοί .. κανένας μας δεν μπορεί να αγνοεί το πρόβλημα του άλλου αλλά να το κατανοεί και να το αντιμετωπίζει σαν δικό του ..» υποσχέθηκε ότι είναι στη διάθεση του σχολείου για όποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει τόσο ο ίδιος όσο και η Ένωση των Λιμενικών που εκπροσωπεί. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Στράτος Φουτάκογλου ευχαρίστησε τόσο τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου και την Διευθύντρια τους που αποτελούν μια μόνιμη συντροφιά και παρηγοριά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η σχολική κοινότητα του ΕΕΕΕΚ όσο και τον κ. Μπερτσία μαζί με τους Λιμενικούς που τον συνόδευαν καθώς και την Ένωσή τους για τη γενναιόδωρη πρωτοβουλία τους.
Η εκδήλωση έκλεισε  με ανταλλαγές δώρων και ευχών  για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων  και της Πρωτοχρονιάς αλλά και με την έκφραση της ελπίδας ότι η Ειδική Αγωγή και οι μαθητές που φοιτούν στα σχολεία της θα βρούν τη θέση που τους αρμόζει κοινωνικά.
Ισως η Πανελλήνια Ενωση Λιμενικών και οι μαθητές  του 2ου
Γυμνασίου της Νάξου με την διευθύντριά τους να ευαισθητοποιήσουν με τις πράξεις τους και άλλους φορείς.





Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :