Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21, 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, πιστός εκφραστής των συμφερόντων  των μονοπωλιακών ομίλων όπως άλλωστε  το κόμμα του η Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ  και ΔΗΜΑΡ  που εκφράζονται  πολιτικά και στο Περιφερειακό Συμβούλιο του Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ είναι αυτονόητο ότι αγωνιά να εφαρμοστεί με τη συμφωνία όλων, το τερατούργημα που.....

ψήφισαν για τον Τουρισμό το οποίο παραδίδει άνευ όρων τις ζωές των νησιωτών κ των εργαζομένων σ’ αυτόν, βορά στην σαρκοβόρα ανάγκη για ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία των αφεντικών του.



Στον στόχο  του να δημιουργήσει συγχύσεις, ταυτίζοντας  τη συνεπή φιλολαϊκή στάση της  Λαϊκής Συσπείρωσης με τις συνεχείς φιλοεπιχειρηματικές κωλοτούμπες της παράταξης «Πολίτες κόντρα στον καιρό ΣΥΡΙΖΑ», απαντάμε.



Οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη στην Τοπική Διοίκηση που στον αντίποδα του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης που καταστρέφει μαζικά τους λαούς σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνει ως μοναδική διέξοδο για τα νησιά μας όπως και για όλο τον λαό της χώρας μας έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης, που θα είναι ανάπτυξη για το λαό και όχι για τα μονοπώλια.



Δηλαδή, την  κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, των επιχειρηματικών ομίλων ώστε ο πλούτος που παράγουμε οι εργαζόμενοι, αντί να διαλύει τις  ζωές μας για να κάνει πιο «ανταγωνιστικό» το μεγάλο κεφάλαιο που συσσωρεύει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι κλεμμένης εργασίας, να επιστρέφει αυτός ο πλούτος με κεντρικό σχεδιασμό, στους ίδιους τους εργαζόμενους κ στις σύγχρονές ανάγκες τους.



Είμαστε σίγουροι ότι οι απολύτως συγκεκριμένες προτάσεις που έκαναν οι εκλεγμένοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για το πώς αντιλαμβανόμαστε εμείς τον Τουρισμό, δημιούργησε πανικό στον Χαράλαμπο Κόκκινο όπως και στους φίλους του μεγαλοξενοδόχους που ήρθαν να παροτρύνουν το πολιτικό τους προσωπικό να υλοποιήσουν άμεσα το Τερατούργημα.



Σωστός ο  πανικός απ’ την μεριά τους. Νιώθουν ότι ο λαός σύντομα  θα διεκδικήσει αυτό που δικαιούται. Εμείς θα είμαστε δίπλα του  για να τον βοηθήσουμε να τα καταφέρει.

21-12-2012  
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :