Πέμπτη, Φεβρουαρίου 21, 2013

Νάξος: Εως σήμερα το βράδυ (21:00) οι υποψηφιότητες συνέδρων του ΠΑΣΟΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι  έτοιμο να διεξάγει το 9ο Συντακτικό Συνέδριό του και  να μιλήσει και  πάλι μ’ ένα λόγο αξιακό, για τις  ιδέες μας και τις αρχές  μας, πάνω στις οποίες θα αναπτυχθούν  οι νέες πολιτικές πρωτοβουλίες και πρακτικές μας. Είναι έτοιμο να κάνει το μεγάλο άλμα μπροστά και να αναδειχθεί για ακόμη μια φορά ως πρωτοπόρο των εξελίξεων με......
τις 7 λέξεις που αντικατοπτρίζουν τις ιδέες μας οι οποίες είναι: ΠΑΤΡΙΔΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΥΡΩΠΗ,ΑΕΙΦΟΡΙΑ.
Και φυσικά η μία λέξη που αποτελεί την επιλογή για την παράταξη μας είναι: η ΕΥΘΥΝΗ.Ευθύνη για το παρελθόν, για το παρόν, αλλά πρωτίστως για το μέλλον.

Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια, συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ Νάξου με θέμα τις διαδικασίες εκλογής συνέδρων για το συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 01-03 Μάρτη στην Αθήνα και αποφασίστηκε οι υποψηφιότητες να κατατεθούν μέχρι τις 21/02 στις 21.00 στον γραμματέα της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Νάξου Μανώλη Σέργη (τηλ.6945970957, fax. 22850 …..  mail. sergis@otenet.gr)
Οι εκλογές συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2013, στο ……    από τις 10,30 έως τις 18.00 ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν μέλη και φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ που θα εγγραφούν έως και εκείνη την ημέρα .
Καλούμε όλους τους πολίτες  του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που ανήκουν ιδεολογικά και αξιακά στην Δημοκρατική Παράταξη να προσέλθουν στις διαδικασίες και  να βάλουν και εκείνοι το λιθαράκι τους στην αναγέννηση του Κινήματος μας.                              
Ο Γραμματέας
Μανώλης Σέργης 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

που να ρημαξετε κωλοπασοκια!

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο σωστά γραμμένο:
Το ΠΑ.ΣΟ.Κ είναι έτοιμο να διεξάγει το 9ο και τελευταίο Συντακτικό Συνέδριό του και να μιλήσει και πάλι σε όσους ακόμα μασάνε σανό μ’ ένα λόγο αξιακό, για τις τάχα ιδέες μας και τις τάχα αρχές μας, πάνω στις οποίες θα αναπτυχθούν οι νέες πολιτικές πρωτοβουλίες και πρακτικές μας. Είναι έτοιμο να κάνει το μεγάλο άλμα μπροστά και φτάσει οριστικά στο τέλος μιας πορείας που οδήγησε τη χώρα μας εκεί που από την αρχή σκοπεύαμε: στο χάος. Με μία λέξη που αντικατοπτρίζει το όραμα του κόμματος: ΚΟΝΟΜΑ.
Και φυσικά η μία ακόμα λέξη που αποτελεί την επιλογή για την παράταξη μας είναι: το ΧΡΗΜΑ. Χρήμα υπεράνω όλων: για το παρελθόν, για το παρόν, αλλά πρωτίστως για το μέλλον.
Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια, συνεδρίασε η Συντονιστική Επιτροπή της Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ Νάξου (μπλα μπλα μπλα)...
Καλούμε όλους τους διανοητικά ανάπηρους, καθυστερημένους αλλά πρωτίστοως τους βολεμμένους του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που ανήκουν στην Ληστρική Παράταξη να προσέλθουν στις διαδικασίες και να βάλουν και εκείνοι μια πέτρα στον τάφο του Κινήματος μας.

Ο ΠΑΣΟΚος

Ανώνυμος είπε...

φιλε συναγωνιστη ΠΑΣΟΚΕ σε παραδέχομαι.
ενα απο τα καλυτερα που εχω διαβασει!
δε μου έμεινε αντερο!

Απορω που βρίσκεις την ορεξη και τα γράφεις.
Απεχτο!