Παρασκευή, Φεβρουαρίου 22, 2013

Με το μυαλό στο Πέραμα και στον εισαγγελέα, ο Πανναξιακός υποδέχεται τον Διαγόρα.

Μόνο το όνομα του ιστορικού σωματείου από τη Ρόδο, είναι αυτό που κινεί το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της Νάξου, όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του περιφερειακού πρωταθλήματος. Ο (φετινός) Διαγόρας των χιλίων προβλημάτων, αλλά και της ηρωικής προσπάθειας που ακόμα καταβάλουν όσοι άνθρωποι έχουν παραμείνει στο σύλλογο, έρχεται στη Νάξο για να διεκπεραιώσει μια ακόμα αγγαρεία μέχρι το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο Πανναξιακός, δεν αναμένεται να συναντήσει σθεναρή αντίσταση, κόντρα σε μια ομάδα που ακόμα δεν έχει πάρει βαθμό από κανέναν αντίπαλο στα φετινά ματς...
Μόνο ο Ντούκα (που συμπλήρωσε κάρτες), θα είναι απών από τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα στο ΔΑΚ, με διαιτητές τους  Βλάχο, Χόικα-Τσέλιο (Ανατολικής Αττικής)
Μοιραία, το μυαλό όλων θα βρίσκεται στο ματς που θα........
τελειώνει την ώρα που αρχίζει ο Πανναξιακός και αυτό είναι το Πειραϊκό ντέρμπι Περαμαϊκός - Ιωνικός (15.00), το οποίο μπορεί και να φέρει την ομάδα του Γιώργου Βλαστού στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο απ' όλα τον Πανναξιακό, είναι...
το έγγραφο, το οποίο έφτασε χθες στα γραφεία του συλλόγου και τον καλεί εκ νέου σε απολογία για τα 3 μπουκαλάκια νερό που έπεσαν στο ταρτάν του σταδίου στον αγώνα με τον Ατρόμητο, συμβάν για το οποίο, ο Πανναξιακός ήδη τιμωρήθηκε (και εξέτισε στο ματς με τον ΑΟ Δικαίου ) ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών. Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας (προφανώς) δεν έμεινε ικανοποιημένος από την τιμωρία της νησιωτικής ομάδας και άσκησε έφεση κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ και τον καλεί εκ νέου σε απολογία για την Τετάρτη 27/2 !!!
Το γράφαμε την προηγούμενη εβδομάδα και δεν χρειάζεται να γινόμαστε κουραστικοί...
Ας μην καταργήσουμε τη λογική.
Εκτός κι αν... η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι επί ίσοις όροις για κάποιες μόνο ομάδες, με τον Πανναξιακό να είναι αυτός που θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για ψύλλου πήδημα, την ώρα που τα αίσχη κυρίως στα Αθηναϊκά γήπεδα είναι επαναλαμβανόμενα και κυρίως ατιμώρητα.
Κι όλα αυτά, την ώρα που το αναβληθέν (από τις 3 Φεβρουαρίου) λόγω απεργίας της ΠΝΟ παιχνίδι Πανναξιακός - Αστέρας Βάρης δεν έχει ακόμα ορισθεί κι ας είναι σαφής ο ΚΑΠ στο άρθρο 21.

Καλή επιτυχία στην Παννάξα, που αγωνίζεται καθαρά και μέσα στο γήπεδο να πετύχει τον στόχο της.

*Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανναξιακού, η στοιχειωμένη κλήρωση για το scooter θα πραγματοποιηθεί τελικά στο ημίχρονο της αναμέτρησης με το Διαγόρα.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :