Τετάρτη, Φεβρουαρίου 27, 2013

Ανακοίνωση συμπαράστασης της Λαϊκής Επιτροπής Κωμιακής στο ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας

ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΩΜΙΑΚΗΣ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΡΩΝΙΔΑΣ
Η Λαϊκή Επιτροπή Κωμιακής στηρίζει την απόφαση του ΔΣ του Πνευματικού  Κέντρου Κορωνίδας, όσο αφορά  το ιδιοκτησιακό καθεστώς της αίθουσας του Πνευματικού Κέντρου.
Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό της μητρόπολης Παροναξίας, που με εξώδικο και με προθεσμία τριών ημερών, καλεί το ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου να παραδώσει την........
αίθουσα.
Αυτοί που διαχειρίζονται αμύθητο  πλούτο την ίδια ώρα που ο λαός πεινάει και παγώνει.
Αυτοί που στηρίζουν τις πολιτικές που οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση.
Αυτοί που  προσπαθούν σε συνεργασία με διάφορες ΜΚΟ να κρύψουν την φτώχεια  και την εξαθλίωση του λαού κάτω από το χαλάκι, μοιράζοντας συσσίτια και παράλληλα τον παροτρύνουν να υποταχτεί και να δεχτεί την κόλαση στην οποία ζει.
Αυτοί που  ξεπουλάνε τη ελληνική γη σε μεγάλες  εταιρίες όπως ο «ελληνικός χρυσός»  για να ρίχνουν τα απόβλητά τους, θέλουν να βάλουν χέρι και στον πολιτιστικό χώρο του χωριού μας.
Αυτό τον χώρο και ότι έχει μέσα τον έφτιαξαν οι ΚΩΜΙΑΚΙΤΕΣ με τον ιδρώτα και το υστέρημά τους, κόντρα στην αδιαφορία της πολιτείας, για να έχουν πρόσβαση στον πολιτισμό.  Να γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί ότι ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!
Καλούμε όλους τους κωμιακίτες να σταθούν πλάι στο ΔΣ του Πνευματικού Κέντρου και να υπερασπίσουν όλα αυτά που με κόπο δημιούργησαν.

ΚΩΜΙΑΚΗ
26/2/2013
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :