Τετάρτη, Μαρτίου 13, 2013

Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου προς τους συντελεστές της εκδήλωσης «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013»

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Μουστάκη Στέφανο (Κοντοστέφανο) βιολί, τον Μουστάκη Απόστολο βιολί, τον Μουστάκη Ηλία λαούτο, Προμπονά Ιωάννη λύρα, το Ψαρρά Βασίλειο (Καπουτσινοβασίλης) ντουμπάκι και το Μουστάκη Γεώργιο (Κοντοέργη) τσαμπούνα, Σακελάριο Γεώργιο(τραγούδι), Ελευθερίου Ιωάννη (Λευτερογιάννης) τραγούδι και όλους εκείνους οι οποίοι βοήθησαν για να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία η πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013». Χωρίς τη.....
βοήθεια τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.



Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες των  κρεοπωλείων του Φιλωτίου, Βρούτση Ειρήνη – Βρούτσης Ιωάννης (Κρεοπωλείο Ειλικρίνεια), Κρασσάς Ηλίας (Κρεοπωλείο Ο Καραβασιολιός), Μάκαρης Σπυρίδωνας, Προμπονά Ιωάννη (Κοντογιάννης) αλλά και εκείνων της Χώρας Αφοί Μανδηλαρά, Αφοί Σ. Σιδερή, Καπαρέλη Κωνσταντίνου, Λεγάκης Δημήτριος και Παραβατός Γεώργιος του Ιωάννη για τις προσφορές τους στο σύλλογο για τη    πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013». Χωρίς τη βοήθεια τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

 
Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει την οικογένεια του αείμνηστου Σταματίου Καλαβρού για την παραχώρηση του χώρου (κατάστημα) στη Γέφυρα στο Φιλώτι όπου και πραγματοποιήθηκε η πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013». Χωρίς τη βοήθεια τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» θα ήθελε να ευχαριστήσει τη Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την όλη υποστήριξη που παρείχε στο σύλλογο μας για μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τη πολιτιστική εκδήλωση «ΧΟΙΡΟΣΦΑΓΙΑ 2013». Χωρίς τη βοήθεια τους θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της εκδήλωσης.



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :