Δευτέρα, Μαΐου 13, 2013

«The Sun» Το τραγούδι του καλοκαιριού με φόντο ειδυλλιακά τοπία της Νάξου

Ο Alex Leon, η Demy & ο Epsilon σε συνδυασμό με το Carroten το Νο1 αντηλιακό στην Ελλάδα ,
ενώνουν τις δυνάμεις τους & δημιουργούν το τραγούδι «The Sun» που θα μας κρατήσει συντροφιά τις καλοκαιρινές μας μέρες και θα μας παρασύρει στους ρυθμούς ενός ατελείωτου beach party.
To νέο hit single που κυκλοφορεί από την Panik Records ανατρέπει τους.........
κανόνες και αναλαμβάνει να «ντύσει» μουσικά το καλοκαίρι μας!

Ο παραγωγός των χρυσών επιτυχιών, Alex Leon, έγραψε το πιο καλοκαιρινό μουσικό προορισμό, το κορίτσι μουσικό - φαινόμενο, Demy, τραγούδησε τους πιο δροσερούς στίχους και ο Epsilon, o καλλιτέχνης με τα πολλά μουσικά πρόσωπα έγραψε και ερμήνευσε το rap part του νέου single «The Sun».

Ο Alex Leon δίκαια θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες της μουσικής σκηνής.
Ως ο βασικός παραγωγός της Panik Records συνεργάζεται με πολλούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.
Τα τραγούδια που υπογράφει δημιουργούν μουσικές εικόνες που δύσκολα φεύγουν από το μυαλό μας και μας συντροφεύουν για πολύ καιρό.

H Demy είναι το απόλυτο success story της δισκογραφίας στην pop σκηνή τα τελευταία δύο χρόνια!
Με 5 singles που έχουν κατακτήσει την κορυφή των radio & i-tunes charts η Demy, ήρθε για να μείνει και να μας ταξιδέψει σε πολλές ακόμα μουσικές απολαύσεις.

Ο Epsilon έχοντας δοκιμαστεί για αρκετά χρόνια στην μουσική ως παραγωγός, στιχουργός & MC,
διαθέτει πλέον το κατάλληλο backround για να μας  εκπλήξει στο μέλλον με τα νέα του τραγούδια.
Με αφετηρία το hip-hop, ο Epsilon είναι τώρα πιο έτοιμος από ποτέ να επεκταθεί μουσικά δημιουργώντας το δικό του ρεύμα στη dance Rap μουσική και όχι μόνο.

Το νέο single «The Sun»  περιέχει δυνατές εικόνες ξεγνοιασιάς, πάρτυ στις παραλίες, ηλιοβασίλεμα και πολύ καλοκαίρι, συνδυασμένα με το πιο summer dance beat!
«The Sun»  είναι ο τίτλος του και οι στίχοι του είναι μια ωδή στο πιο λαμπερό αστέρι, που δίνει φως, ενέργεια, ζέστη, ζωή! Με αυτό το τόσο δυνατό συνδυασμό, συντελεστών, μουσικής, στίχων και ενέργειας,
το «The Sun» επιλέχθηκε από την Carroten να αποτελέσει το μουσικό της θέμα για το Kαλοκαίρι του 2013.

Τα γυρίσματα του video clip του single σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου κράτησαν πάνω από 2 μέρες
και πραγματοποιήθηκαν στη Νάξο στις παραλίες Μικρή Βίγλα και Πλάκα.
Ενα αυτοσχέδιο beach party που δημιουργείται από μία παρέα νέων παιδιών, της Demy, του Alex Leon, του Epsilon και αγαπημένων φίλων, χωρίς καμία προετοιμασία, με υλικά που βρήκαν στην ερημική παραλία και καταλήγει σε ένα δυνατό πάρτυ με soundtrack το «The Sun».
Τη χορογραφία επιμελήθηκε ο Νίκος Μαριάνος. Άλλωστε η καλοκαιρινή διάθεση όλων μας δεν απαιτεί πολλά πράγματα...απλά γέλιο, καλή παρέα, μουσική & μια παραλία και τον ήλιο!

Απολαύστε δυνατά το νέο hit single των Alex Leon feat. Demy & Epsilon «The Sun»  που κυκλοφορεί απο τη Panik Records! Απολαύστε τον ήλιο παρέα με Carroten!

Οι εκπλήξεις αυτής της συνεργασίας δεν σταματούν όμως εδώ...τα Carroten Beach parties θα πραγματοποιηθούν για άλλη μία χρονιά σε αγαπημένες παραλίες εντός και εκτός Αττικής. Πρωταγωνιστές του Carroten θα είναι σε live performance ο Alex Leon, η Demy & o Epsilon.

Το τραγούδι «The Sun» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά μέσα.

We love The Sun & we know why!
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :