Τρίτη, Ιουνίου 25, 2013

Επιστολή διαμαρτυρίας Ν. Χουζούρη για το πρόγραμμα δρομολογίων ΚΤΕΛ Νάξου

ΠΡΟΣ :
1. Αντιδήμαρχο κ. Λιανό Δημήτρη
2. Επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων
ΣΧΕΤ : Το με αρ.πρωτ. Οικ. 7946/18-6-2013 έγγραφό σας.
Αγαπητέ Αντιδήμαρχε, κ. Λιανέ
Σας ενημερώνω  ότι αρνούμαι να φέρω προς συζήτηση στο Τοπικό Συμβούλιο της Τ.Κ. Κορώνου το θέμα για το πρόγραμμα των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Νάξου για τους παρακάτω λόγους :
Ποτέ, από την  περίοδο που ενέκρινε το Επαρχείο Νάξου τα δρομολόγια έως και τώρα που τα εγκρίνει ο Δήμος δεν  έγιναν δεκτές οι προτάσεις της Κοινότητάς μας. Παράδειγμα, πρόσφατα το χειμώνα που πέρασε σας κάναμε πρόταση να μπει βραδινό λεωφορείο από τη....
Χώρα προς Κωμιακή για να μεταφέρει τους μαθητές του Λυκείου των Ορεινών Χωριών που έκαναν φροντιστήρια στη Χώρα μετά το πέρας του σχολικού ωραρίου. Όπως γνωρίζετε δεν κάνατε τίποτε απολύτως με αποτέλεσμα άλλοι μαθητές να σκορπούν και να ενοικιάζουν σπίτια στη Χώρα και άλλοι γονείς να διανύουν αμέτρητα χιλιόμετρα για να παραλάβουν τα παιδιά τους από τ’ Απεράθου, μέσα στην ομίχλη, στη βροχή και στα χιόνια.
Οι Διοικούντες  του ΚΤΕΛ αρνήθηκαν και για  να τους επιβραβεύσετε πληρώσατε 20.000,00€  να μεταφέρουν τους κατοίκους των  Αγγιδιών στο νεκροταφείο των  Εγγαρών.
ΦΤΑΝΕΙ  ΠΙΑ. Άλλη μια απόδειξη ότι εκτελείται η Ορεινή Νάξος.



Για το Τ.Σ. Κορώνου
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Χουζούρης

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Πόση ανοησία μπορεί να χωρέσει σε ένα μυαλό και πόση μικρότητα μπορεί να επιδείξει ένας πρόεδρος που θέλει μόνο και μόνο να κάνει αντιπολίτευση, αγνοώντας τα προβλήματα του χωριού του;
Ανοησία γιατί δημοσιοποιεί μία καθ' όλα γελοία επιστολή και μικρότητα γιατί αγγιστρώνεται σε ένα τόσο απλό αλλά σημαντικό θέμα, για να δείξει ότι υπάρχει μόνο και μόνο μέσω... ίντερνετ!!

Ανώνυμος είπε...

Πώς γίνεται φίλε μου, το θέμα να είναι "σημαντικό" και συγχρόνως "απλό"; Πίστεψέ με ότι γι' αυτούς που βιώνουν την απομόνωση στα χωριά και - ειδικά - για τους νέους είναι σημαντικό, φλέγον και δυσεπίλυτο. Επομένως όση αντιπολίτευση θέλει να κάνει ο πρόεδρος άλλη τόση "συμπολίτευση" επιθυμείς να εκφράσεις εσύ. Συμπέρασμα: Τα παιδιά των ορεινών χωριών θα εξακολουθήσουν να βιώνουν την απομόνωση μέχρι να ερημώσει εντελώς η ορεινή Νάξος...

Ανώνυμος είπε...

Την ορεινή Νάξο και την Κόρωνο την απομονώνει η πολιτική σου νικολάκη, όπως, την απομονώνει και η πολιτική του μέντορά σου νικολάκη. Του χρόνου στις εκλογές θα πάρετε μια και καλή το μάθημα σας. Φιλάκια και αφήστε τα παραμύθια γιατί αν το ανοίξουμε θα χάσετε τ' αυγά και τα πασχάλια νικολάκη και λοιποί εκπρόσωποι της καταρρέουσας μπουρζουαζίας.