Κυριακή, Ιουλίου 14, 2013

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑΞΟΥ

Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και  Νησιωτική Ανάπτυξη
15 - 28 Ιουλίου, 2013 
Νάξος, Ελλάδα
       Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Παιδείας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης (ΝΟ.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α) Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν στο Θερινό Σχολείο Νάξου 2013 ‘Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία, Νησιωτικότητα & Τοπική Ανάπτυξη’, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 15 - 28 Ιουλίου 2013 στην.....
Χώρα Νάξου.

     Στόχος του Θερινού Σχολείου Νάξου 2013 είναι η μελέτη των θεμάτων τοπικής οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης στο πλαίσιο της Νησιωτικότητας και στο σύγχρονο περιβάλλον της κρίσης, της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, και των κοινωνικό-πολιτικών και χωρικών μεταβολών.

   Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επιτόπια άσκηση κατά τις πρωινές ώρες και  Διαλέξεις - Σεμινάρια από επιλεγμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές και ερευνητές κατά τις απογευματινές. Θα εμπλουτιστεί με σειρά εκπαιδευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.

  Το Θερινό Σχολείο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, σε

υποψήφιους διδάκτορες, σε ερευνητές  ή μεταδιδάκτορες, καθώς και σε τελειόφοιτους και απόφοιτους των  Πανεπιστημιακών Τμημάτων της Ελλάδας  ή ισότιμων της αλλοδαπής.        Επιπλέον, ο θεσμός του Θερινού Σχολείου περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα Σπουδών του

Τμήματος Γεωγραφίας και επιλέγεται ως διατμηματικό μάθημα και από άλλα τμήματα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών  του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

   Ο αριθμός των φοιτητών που θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Θερινού Σχολείου θα ανέλθει στους τριάντα (30).

    Το Θερινό Σχολείο Νάξου δεν απαιτεί δίδακτρα.

    Στο τέλος του προγράμματος θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής από το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.








Ωρολόγιο Πρόγραμμα  Μαθημάτων του Θερινού Σχολείου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ & ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

(Τόπος Διεξαγωγής  ΘΠΣ: Αίθουσα Ουρσουλινών, Σχολή  Ουρσουλινών, Χώρα Νάξου, Νάξος)











Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :