Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2013

¨Ηττα( 0-1) και αποκλεισμός του Πανναξιακού από τον Αστέρα Βάρης

Την ήττα με 1-0 και τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ' Εθνικής γνώρισε ο Πανναξιακός σήμερα το μεσημέρι στο ΔΑΚ Νάξου, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν, από τον αστέρα Βάρης.
  Ο Πανναξιακός πίεσε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως βρήκε μπροστά του μία καλά στημένη άμυνα, έναν τερματοφύλακα που όταν χρειάστηκε επενέβη σωστά και πήρε τη νίκη πρόκριση με γκολ του Ζώνα στο 86' σε μία από.... τις ελάχιστες καλά οργανωμένες αντεπιθέσεις. Έξυπνη πάσα στη πλάτη του Σάββα από τον Καζάτζη και έξοχο πλασέ στην έξοδο του Τσαϊλάκη και 0-1. Χρόνος δεν υπήρχε για ανατροπή και ο Αστέρας σημείωσε ιστορική πρόκριση στο νεοσύστατο θεσμό του κυπέλλου της Γ' Εθνικής.

Οι 400 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο της Νάξου απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με σωστό ρυθμό παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία ήταν στα ύψη λόγω ώρας και με δεδομένο ότι για τον Πανναξιακό ήταν μόλις το 3ο φετινό του παιχνίδι σε μία ομάδα που έχει 17 νέα πρόσωπα.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Τσαϊλάκης, Σάββας, Τσαρτσαράς, Ανδρεόπουλος (89’ Μποδώνιας), Βάσος, Καλογέρης, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Ντούκα, Αριανούτσος, Βούλγαρης (72’ Παπασταθόπουλος)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Πέτρος Τσιγκούλης): Ούσιος, Δρακοντίδης, Κόπελας, Πλίτσης (90+1’ Παπαδημητρόπουλος), Σκουρλής, Κωβαίος (68’ Δράμης), Μίχος, Φωστέρης (90+5’ Καρδαμίτσης), Καζάντζης, Ζώνας, Ανδρεαδάκης
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :