Σάββατο, Σεπτεμβρίου 21, 2013

Ερμής Ζωνιανών-Πανναξιακός 1-2 !!!!

Με «διπλό» ξεκίνησε ο Πανναξιακός το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς επικράτησε 2-1 του Ερμή στα Ζωνιανά, σε ένα παιχνίδι που δεν έλειψε η ένταση.
Από την αρχή του αγώνα, ο Πανναξιακός έδειξε πιο επιθετική διάθεση χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Στο 43’ ο Βάσος με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων και με πλασέ έκανε το 0-1. Η υπεροχή των Ναξιωτών συνεχίστηκε και στο......
δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν την εστία του Γεωργούση. Στο 48’ ο Βούλγαρης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 85’ ο Καρούσης σφράγισε τη νίκη, γράφοντας το 0-2.
Λίγο πριν την επίτευξη του δευτέρου τέρματος, ο Βούλγαρης του Πανναξιακού είχε δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη για θέατρο, ενώ για διαμαρτυρία αποβλήθηκε και ο Γιώργος Βλαστός από τον πάγκο.
Πάντως, ο Ερμής φρόντισε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 89’ ο Μπέκρης μείωσε σε 1-2, αλλά παρά την πίεση, δεν μπόρεσε να φτάσει την ισοφάριση.
ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μανώλης Σουτζής): Νικηφόρος, Ρουμπάκης, Ρουσσάκης (58’ Γκούγκας), Κανδυλάκης, Σ.Κάββαλος, Πρινιανάκης (46’ Μπέρκης), Αριστεινίδης, Ρηγάκης (76’ Μπριλάκης), Πλουσής, Κοζανίδης, Κλίνης.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλαστός): Γεωργούσης, Σάββας, Κατσαράς, Ανδρεόπουλος, Καλογέρης, Αριανούτσος, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (72’ Καρούσης), Βάσος, Βούλγαρης, Ντούκα
ΠΗΓΗ: grandsport.gr και http://www.onsports.gr/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :