Τρίτη, Σεπτεμβρίου 10, 2013

Εγγραφές και Αγιασμός στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Π.Α.Σ. Νάξου


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΙ ΣΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Η ΚΛΗΡΩΣΗ) ΚΑΙ ...ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΞΟΣ ΦΑΝ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΙΒΑΖΕΙ)

Ανώνυμος είπε...

οτι αντιπανναξιακο στο ναξος φαν

Naxos Fan είπε...

Αν και δεν συνηθίζω να απαντώ στα ανώνυμα σχόλια που γράφουν οι αναγνώστες του μπλογκ, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα κάνω μια μικρή εξαίρεση για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
Το naxosfan εχει αποκλειστεί από την νέα διοίκηση του Πανναξιακού και ως εκ τούτου δεν δέχεται ενημερώσεις.
Η αγάπη μας για την ομάδα και η προσφορά μας όλα αυτά τα χρόνια σ αυτήν και στους άλλους συλλόγους του νησιού είναι γνωστή.
Αποφεύγω να γράψω περισσότερα γιατί δεν θέλω να κάνω κακό στην ομάδα.


Ανώνυμος είπε...

Αν όντως συμβαίνει αυτό δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο του αποκλεισμού. Παρ΄όλα αυτά το γεγονός της κλήρωσης της Α1 και το πρόγραμμα μπορούσε το ΝΑΧΟΣ ΦΑΝ αν ήθελε να το πάρει από χίλιες άλλες πηγές. Άρα εξ ίσου είσαι #φάουλ#

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε την είπες την εξυπνάδα σου!!!! Αυτοί δεν τον θέλουνε τον αποκλείουνε και αυτός πρέπει να κάτσει να τους γλείφει. Ρε για προσγηωθείτε λιγάκι. Όλοι φωστήρες σε ξένο κώλο εκατό ξυλιές. Τον έβγαλες και φάουλ μπράβο σταριλίκι. Σιγά ρε μάγκα μήπως νομίζεις ότι είσαι η Μπαρτσελόνα ή καμιά Μάντσεστερ και πρέπει να σου γλείφουνε τα πόδια όλο το Αιγαίο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε.Νομίζουν ότι πρέπει να τους στήσουμε και κώλο,επειδή ανέβηκαν στη γ´ και στην α1.Γιατί να το κάνουμε;;;Στηρίζουν τα Ναξιωτόπουλα;;;Όλο Αθηναίους φέρνουν και τα ντόπια παιδιά σκουπίζουν τον πάγκο σε ποδόσφαιρο και πετοσφαίριση!!!Λοιπόν ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ και πάλι ΠΑΣ ΝΑΞΟΥ!!!Και Τόλη γραψ´ τους στ´ αρχίδια σου όλους,μα μακάρι και οι υπόλοιποι δημοσιογραφίσκοι του νησιού να ήταν τίμιοι όπως εσύ!!

Ανώνυμος είπε...

Apo pou k ws pou einai antipannaxiakos o pas naxou?????

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 12΄44. Σε κατανοώ απόλυτα. Εσύ με τα διαρκείας της Μπαρτσελόνας και της Μαντσεστερ στο τσεπάκι σου... με τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ θα ασχολείσαι!!!