Τρίτη, Οκτωβρίου 29, 2013

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1ου Ετήσιου Ορειβατικού Αγώνα Νάξου 2013

Μέσα σε μια όμορφη τοποθεσία και ζεστή φιλοξενία από τους κατοίκους του Σαγκρίου, καθώς επίσης και με πολλή διάθεση από αθλητές, θεατές και εθελοντές, ο 1ος Ετήσιος Αγώνας Ορειβατικής Ποδηλασίας για το 2013 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και σημαντικό αριθμό συμμετοχών στο Σαγκρί της Νάξου την Κυριακή 27 Οκτωβρίου.

Οι συμμετέχοντες, 54 στο σύνολο (38 άνδρες, 8 γυναίκες  και 8 έφηβοι) έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα από μια τεχνικά δύσκολη διαδρομή 22χλμ., και κόντρα στον αρκετά δυνατό αέρα.
Οι 14 ποδηλάτες από την Πάρο είχαν εξαιρετική παρουσία διεκδικώντας θέσεις στις.......
πρώτες τριάδες όλων των κατηγοριών.
Πρώτος με χρόνο 00:47':50" ο Χρήστος Φραντζής (αρ.31) από την Πάρο.
Δυναμική παρουσία και πολύ καλές επιδόσεις και από τους αθλητές της Νάξου (23 συμμετοχές). Με δεύτερο καλύτερο χρόνο συνολικά 00:50':58" και πρώτος στην κατηγορία του ο Μιχάλης Μανιός (αρ.16) από το Σαγκρί. Με συνολικά τρίτο καλύτερο χρόνο 00:52':15" ο Στέφανος Βιτζηλαίος (αρ.10) από την Αθήνα κατέκτησε την 2η θέση στην κατηγορία του. Με χρόνο 00:53':04 ο Γιάννης Ναυπλιώτης (αρ.40) από την Νάξο κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του.

Πρώτη από την ενιαία κατηγορία γυναικών και μεγαλύτερη στη ηλικία (66 ετών) όλων των συμμετεχόντων η Rosemary Williams (αρ.35) απο τη Νάξο με χρόνο1:30':39".
Οι νικητές στους έφηβους ήταν: 1ος ο Βασίλης Μανιός, 2ος ο Αλέξανδρος Κεραμιώτης και 3ος ο Γιώργος Μανδηλαράς.
Με αφορμή τον αγώνα η κάτοικος Νάξου Gilly Cameron-Cooper πήρε την πρωτοβουλία ολοκληρώνοντας όλη την διαδρομή, να συγκεντρώσει χρήματα για την Φιλοζωική Νάξου NAWS.
Η ομάδα IslandEvents.gr συγχαίρει τους άξιους ποδηλάτες που έδωσαν το παρόν τους στον αγώνα και ευχαριστεί τον Φορέα του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ, το Naxosbikes, το Σύλλογο Σαγκρίου ΠΝΟΕΣ, το Cafe-Bar Sangria, το Koutelieris Markets, τα εστιατόρια Picasso και Scirocco, την Eniac, το Φυτώριο Κήπου Ανάπλασης, το κατάστημα χρώματα σιδηρικά Κορρές, την Blue Star Ferries και τους πάντα πρόθυμους εθελοντές.



Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :