Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

Παρουσίαση Πανναξιακού Α.Ο.Ν. -Διεξαγωγή πρώτης αγωνιστικής

Η μεγάλη γιορτή ξεκινά!
Μία ομάδα της Νάξου συμμετέχει για πρώτη φορά στην μεγαλύτερη Εθνική Κατηγορία ενός ομαδικού αθλήματος.Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. αντιμετωπίζει τους Ίωνες, στο κλειστό Γυμναστηρίο του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής κατηγορίας βόλλεϋ γυναικών.
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, του βόλλεϋ και του αθλητισμού να είναι εκεί για να απολαύσουν ωραίο θέαμα και για να στηρίξουν την προσπάθεια των κοριτσιών μας στη νέα αυτή μεγάλη πρόκληση.
Λόγω της αυξημένης διάθεσης εισητηρίων ελευθέρας εισόδου-διαρκείας και της μικρής χωρητικότητας του κλειστού Γυμναστηρίου ενημερώνουμε ότι τα εισητήρια που απομένουν για το παιχνίδι είναι πολύ λίγα και ότι χρήση των εισητηρίων διαρκείας μπορούν να κάνουν αποκλειστικά οι ονομαστικοί κάτοχοί τους.
Επίσης αύριο Πέμπτη 24 Οκτωβρίου,θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στις 15.00, ενώ στις 18.30 το απόγευμα θα γίνει ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο,στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :