Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2013

Θύελλα Ραφήνας-Πανναξιακός 2-1

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνας, καθώς παρά τις απουσίες της, επικράτησε 2-1 του Πανναξιακού και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής που έγινε παρουσία 100 φίλων και των δύο ομάδων στο «Παναγιώτης Σκούφος», οι δύο ομάδες είχαν από ένα.....
ημίχρονο.
Στο πρώτο μέρος ο Πανναξιακός ήταν καλύτερος, ωστόσο δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και να φτάσει σε κάποιο γκολ. Η Θύελλα δεν πίεσε πολύ και το 45λεπτο έληξε χωρίς σκορ.
Στο δεύτερο μέρος οι «λιγνιτωρύχοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 65’ από σέντρα του Χαρακτίδη ο Ραμπαβήλας με κεφαλιά και τη βοήθεια του δοκαριού, έκανε το 1-0. Στο 80’ η Θύελλα κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Λαγού από τον Κατσάνη και ο Χαρακτίδης ευστόχησε για το 2-0. Το μόνο που κατάφερε ο Πανναξιακός ήταν να μειώσει σε 2-1 με τον Παπασταθόπουλο στις καθυστερήσεις.
Θύελλα Ραφήνας (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσούλης, Οικονόμου, Ντούνης, Ματζώρος, Τασόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Τσέλιος, Ραμπαβήλας (75’ Γεραγωτέλης), Πασσάς (88’ Σταυρόπουλος), Κατσούγκρης (61’ Λαγός)
Πανναξιακός (Γιώργος Βλαστός): Γεωργούσης, Κατσάνης, Σάββας, Ανδρεόπουλος (77’ Μποδώνιας), Βάσος (86’ Μπανακάκης), Καλογερής, Καρούσης, Παπαδόπουλος, Βούλγαρης, Ανδριαννούτσος, Μεσημέρης (37’ Παπασταθόπουλος)
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :