Τρίτη, Νοεμβρίου 19, 2013

Καλούμε τους φορείς, το Δήμαρχο Νάξου, συλλόγους και βουλευτές να πιέσουν για την άμεση ανάκληση της υπουργικής απόφασης συγχώνευσης των Νοσοκομείων Νάξου και Σύρου

Νάξος 18 Νοεμβρίου 2013
Η συγχώνευση του Νοσοκομείου Νάξου με αυτό της Σύρου εδραίωσε νέα αρνητικά δεδομένα στην υγεία για το σύνολο των κατοίκων της Νάξου αλλά και των γύρω νησιών.
Η πολιτική υποβάθμισης της υγείας των δημοτών και των εργαζομένων στην υγεία, στο βωμό της εξυπηρέτησης του δημόσιου χρέους, θέτει ένα τεράστιο μέρος της κοινωνίας εκτός δημόσιου συστήματος υγείας.
Η άρση της υπουργικής απόφασης για την συγχώνευση των νοσοκομείων είναι μονόδρομος για όλους μας και απαιτεί μαζική κινητοποίηση και συνεχή επαγρύπνηση της κοινωνίας, των φορέων του Δήμου, τη Δημοτική Αρχή αλλά και των βουλευτών.
Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 θα συζητηθεί, στη Βουλή των Ελλήνων, τροπολογία που έχει κατατεθεί από τους....
βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Μανόλη Γλέζο και Νίκο Συρμαλένιο (σε σχετικό νομοσχέδιο του υπουργού υγείας που προβλέπει την αποσύνδεση των νοσοκομείων Λήμνου – Μυτιλήνης και Ικαρίας – Σάμου) για την ανάκληση της απόφασης για τη διασύνδεση του ΓΝ Σύρου με το ΓΝ-ΚΥ Νάξου.
Καλούμε τους φορείς, το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, του συλλόγους και τους βουλευτές να πιέσουν για την άμεση ανάκληση της υπουργικής απόφασης συγχώνευσης με ο,τι μέσο διαθέτουν και τους πολίτες-δημότες σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση της Παρασκευής (22 Νοεμβρίου στις 1μ.μ.) στο Νοσοκομείο Νάξου που οργανώνει η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Νάξου με την παρουσία του Νίκου Μανιού αλλά και τη συνεχόμενη κινητοποίηση και στήριξη των αγώνων των εργαζομένων στον κλάδο της υγείας. (συγκέντρωση, 29 Νοεμβρίου στο Νοσοκομείο Νάξου).

Η γραμματεία της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Νάξου
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :