Πέμπτη, Νοεμβρίου 28, 2013

ΣΥΡΙΖΑ Νάξου - Οι Ναξιώτες γνωρίζουν κ. Ρήγα, πως ΕΣΕΙΣ διαλύσατε το Νοσοκομείο της Νάξου

Ο ΣΥΡΙΖΑ Νάξου με αφορμή την οργάνωση του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος από τον κ. Ρήγα, τις προσβλητικές αναφορές του για τους βουλευτές του Σύριζα και τις δηλώσεις του ότι  “οι Ναξιώτες οφείλουν να το γνωρίζουν", απαντά πραγματικά τι γνωρίζουν οι Ναξιώτες…
Οι Ναξιώτες γνωρίζουν κ. Ρήγα, πως ΕΣΕΙΣ διαλύσατε το Νοσοκομείο της Νάξου.  Πως ΕΣΕΙΣ το συγχωνέψατε με αυτό της Σύρου και  επανειλημμένα δηλώνατε στα ΜΜΕ ότι η συγχώνευση είναι προς όφελός τους. Γνωρίζουν το λόγο που ξαφνικά γίνατε υπέρμαχος της διασύνδεσης.  Γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατάθεσε και υπερασπίστηκε την τροπολογία στην Βουλή. Γνωρίζουν ότι ΕΣΕΙΣ προαναγγείλατε  το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, ώστε να απαγορεύσετε να ψηφίσουν  τη τροπολογία αυτοί οι οποίοι την.....
κατέθεσαν.
Θέλατε να εκθέσετε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στις τοπική μας κοινωνία με αντιδημοκρατικά αντισυνταγματικά τεχνάσματα. Η κοινωνία μας όμως γνωρίζει καλά ποιοι αγωνίζονται έξω και μέσα στη Βουλή :
Για την δωρεάν υγεία, την ασφάλιση, το Νοσοκομείο μας και  ποιοι εκτελούν ψυχρά τις εντολές της Τρόικα, ποιοι έχουν αποκλείσει από το σύστημα υγείας χιλιάδες Ναξιώτες, ποιοι μας απειλούν με κατασχέσεις, ποιοι διαλύουν τον ΕΟΠΥΥ, ποιοι βάζουν εισιτήριο 25 €,  ποιοι έχουν αφήσει το Νοσοκομείο μας με 15 γιατρούς αντί 46, το Κ.Υ. Αμοργού με ένα γιατρό, και τα 22 αγροτικά ιατρεία και τα πολυδύναμα με 4 γιατρούς και ποιοι προωθούν με πάθος την ιδιωτική περίθαλψη. Στη Νάξο γνωρίζουν καλά ότι τα  πρωτοπαλίκαρα σας αντιστρατεύονται και απαξιώνουν την δημόσια υγεία  και το Νοσοκομείο Νάξου προσπαθώντας να επιβάλουν την ιδιωτική Interamerican ως μόνη ρεαλιστική λύση. Γνωρίζουν ότι αύριο δεν θα ντραπείτε να  διορίσετε στο νέο Δ.Σ. του Κ.Υ.-Νοσοκομείου τους δικούς σας που σήμερα δίνουν τα πάντα  για τηνInteramerican. Γνωρίζουν ότι η διασύνδεση για την οποία πανηγυρίζετε ελάχιστα συμβάλει στη λύση του πραγματικού προβλήματος, ότι η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Σύρο περικόπηκε και ότι οι διακομιδές στοιχίζουν τα διπλάσια από τις δαπάνες του Νοσοκομείου. Τέλος οι Ναξιώτες γνωρίζουν ότι η  συμπεριφορά σας θίγει βάναυσα όλη τη κοινωνία της Νάξου που αγωνίζεται δεκαετίες (πολύ πριν εμφανιστεί στις Κυκλάδες το άστρο σας) και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για Νοσοκομείο στο Νησί μας.
Εσείς είστε, κ. Ρήγα που οφείλετε να γνωρίζεται κάτι πολύ σημαντικό:
Ο πολιτικός σας χρόνος έχει τελειώσει. Δεν σας σώζει η λασπολογία, τα ψέματα, η υποκρισία, τα αίσχη σας και η παλαιοκομματική συμπεριφορά, δεν σας σώζει ούτε η τρόικα, ούτε ο Σαμαράς. Έχετε τελειώσει προ πολλού.
Ταυτόχρονα καλούμε τους δημότες - πολίτες, τις Δημοτικές Αρχές τους φορείς, τις  συλλογικότητες των νησιών μας,  να υπερασπιστούν την ζωή τους, να πάρουν το ζήτημα της υγείας στα χέρια τους, να αγωνιστούν για την δημόσια και δωρεάν υγεία, να συμμετέχουν την Παρασκευή στις 12 μ.μ. στα πλαίσια τουΠανελλήνιου Πανυγειονομικού  Συλλαλητήριου της Αθήνας, στην αντίστοιχη συγκέντρωση στο προαύλιο του Νοσοκομείο Νάξου με κύριο αίτημα την αναβάθμιση του σε δευτεροβάθμιο οργανωμένο νοσοκομείο.

                                                                                                 Νάξος 28/11/2013                                                  
                                                                   Η γραμματεία της οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Νά
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρήγας αδιαφόρησε όταν το νοσοκομείο
συγχωνευόταν, όπως και ο Βρούτσης. Πιάστηκε αδιάβαστος και τώρα, γιατί στην αρχική τροπολογία του γραφικού Άδωνη υπήρχαν μόνο τα νοσοκομεία Ικαρίας και Λήμνου. Ξύπνησε αφού κατέθεσαν τροπολογία οι Βουλευτές Γλέζος και Συρμαλένιος και αφού ξεσηκώθηκε το σωματείο των εργαζομένων του μοσοκομείου Νάξου. Και τότε τι έκανε; Μεθόδευσε με τον Άδωνη, όλη αυτή την ιστορία της τροπολογίας και της ονομαστικής ψηφοφορίας, για να φανεί ότι ο Ρήγας δήθεν πήρε την πρωτοβουλία και για να εξαναγκαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει ΟΧΙ. Συμπεριφορές αντιδημοκρατικές και επικίνδυνες που θυμίζουν παλαιοκομματισμό της δεκαετίας του 1960. Νομίζει πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Αυτός ο τελειωμένος πολιτκά, ο άνθρωπος που δε θα αφήσει ίχνος απ' την πολυετή παρουσία του στις Κυκλάδες, παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατηθεί στην καρέκλα που τρίζει και μάλιστα εκκωφαντικά. Κύριε Ρήγα ...χαιρετίσματα στην ...εξουσία, που την αποχαιρετάτε οσονούπω κι εσείς και οι ελάχιστοι όμοιοί σας που απομείνανε, γιατί ο λαός των Κυκλάδων ούτε να σας δει, ούτε να σας ακούσει πια θέλει κι ούτε τολμάτε να κυκλοφορήσετε στα νησιά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ 'Η ΟΧΙ,ΠΑΡΕΧΕΙ? ΠΑΡΕΧΕΙ?