Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19, 2013

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Σε συνεργασία και κοινή δράση προχώρησαν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο Φιλώτι και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων όπως ακριβώς είχαν κάνει τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα στο χωριό μας. Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλωτίου, ο Σύλλογος Φιλωτιτών, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ», ο Σύλλογος Γυναικών Φιλωτίου και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φιλωτίου συνεργάστηκαν για ακόμα μία  φορά με σκοπό να προσφέρουν σε κατοίκους του χωριού μας που για διάφορους λόγους δεν θα....
μπορούσαν να γιορτάσουν της Άγιες αυτές ημέρες όπως θα ήθελαν. Έτσι προχώρησαν και ετοίμασαν κάποιες τσάντες  οι οποίες περιείχαν μέσα μελομακάρονα , κουραμπιέδες , εορταστικά είδη σπιτιού και για τα μικρά παιδιά ένα παραμύθι προσφορά της Ιωάννας Κυρίτση- Τζιώτη, εορταστική κούπα γεμάτη καραμέλες η οποία είχε τοποθετηθεί σε μία Αγιοβασιλιάτικη κάλτσα και τα πρόσφεραν στις οικογένειες αυτές δίνοντας μία εορταστική νότα στη δύσκολη καθημερινότητα τους. Η κίνηση αυτή είχε άμεση αποδοχή από όλους και αυτοί που δέχτηκαν τα δώρα αυτά ευχαρίστησαν θερμά την επιτροπή, που απαρτίζονταν από ένα μέλος από το κάθε σύλλογο. Αυτό όπως είναι φυσικό ευχαρίστησε όλους που προσπάθησαν  να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση και τους έδωσε κίνητρο  για να το επαναλάβουν στο μέλλον .
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αυτή η προσφορά αναφέρονταν σε 80 οικογένειες του Φιλωτίου και κοντά σε 300 άτομα.
Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε το SUPER MARKET Κουτελιέρης και το SUPER MARKET Βιδάλη που προσφέρανε δωρεάν μέρος  των υλικών που χρειάζονταν για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες  αλλά και τους ιδιοκτήτες αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων
Δέτση Μιχάλη-Κουτετέ Χάιδω (Τον άρτον ημών τον επιούσιο) στο Χαλκί της Νάξου,
Κορρέ Στυλιανό (Ζαχαροπλαστείο Κορρές -Korres Catering) στη Χώρα της Νάξου
Αφοί Παπαδόπουλοι (Ζαχαροπλαστείο-Καφετέρια ΡΑΝΤΕΒΟΥ) στη Χώρα της Νάξου
Καλίτσα Φραγκίσκου ( Ζαχαροπλαστείο ΑΚΤΑΙΟΝ) στη Χώρα της Νάξου.
Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαργαρίτη Εμμανουήλ Δήμαρχο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων , τον Λιανό Δημήτριο αντιδήμαρχο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΗ Χώρα της Νάξου για την οικονομική τους ενίσχυση στη προσπάθεια αυτή.

 
ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΣΤΟ ΦΙΛΩΤΙ!!!!!!
 
 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :