Παρασκευή, Δεκεμβρίου 27, 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΑΠΗ

Μια αξιόλογη θρησκευτική χριστουγεννιάτικη γιορτή οργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και το ΚΑΠΗ της Νάξου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 το βράδυ στην αιθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ι. Ναού της Παντανάσσης Χώρας Νάξου.
Στην αρχή απηύθυνε χαιρετισμό στους συγκεντρωθέντες ο Πρόεδρος της προαναφερθείσας Επιχείρησης κ. Στέλιος Μαυρογιαννόπουλος. Χορωδία ιεροψαλτών κατόπι, αποτελούμενη από τους κ.κ. Ευάγγελο Παπαδόπουλο, Παναγιώτη Καγκή, Γιώργο Κρασσά, Νικόλαο Σκουλάτο, Γιάννη Λογαρά και......
Γιώργο Κορρέ έψαλλε επίκαιρους χριστουγεννιάτικους θρησκευτικούς ύμνους.
Στη συνέχεια έγινε η κεντρική ομιλία με επίκαιρο χριστουγεννιάτικο θέμα από τον θεολόγο καθηγητή κ. Μιχάλη Σκορδιαλό. Μετά την ομιλία αυτή χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας Νάξου κ. Μάκης Συμεώνογλου και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στάθης Αγγελής. Πολυμελής χορωδία από μέλη του ΚΑΠΗ τραγούδησε επίκαιρα τραγούδια. Τέλος σημαντικό χαιρετισμό στους συγκεντρωμένους απηύθυνε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος.
Στην εκδήλωση παρέστησαν (εκτός από τους προαναφερθέντες) και οι ιερείς π. Κωνσταντίνος Λιανός, π. Νεκτάριος Αλεξόπουλος και ο διάκονος π. Νικόλαος Κασμάς. Παρευρέθησαν ακόμη τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. του ΚΑΠΗ Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης (Αντιπρόεδρος), Σοφία Σκυλάκη, Μαρίκα Κορρέ, Μαρία Αντωνοπούλου, Λεμονιά Σιδερή, ο πρώην Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νάξου κ. Γιάννης Ποσάντζης, το παλαιό στέλεχος του ΚΑΠΗ κ. Χρήστος Δημέας και πολλά άλλα μέλη του ΚΑΠΗ.
Τη ροή του προγράμματος της εκδήλωσης κατηύθυνε ο (πρόσφατα εκλεγείς) Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Νάξου κ. Ευάγγελος Παπαδόπουλος. Στην εκδήλωση αυτή σημαντικές υπηρεσίες πρόσφεραν και ο Γραμματέας του ΚΑΠΗ κ. Νικόλαος Σκουλάτος, αλλά και κυρίες μέλη του ΚΑΠΗ.
Μετά το τέλος του προγράμματος η Κοινωφελής επιχείρηση και το ΚΑΠΗ πρόσφεραν στους παρευρεθέντες αναψυκτικά, ρακή και ξηρούς καρπούς.
Επρόκειτο για μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση που φανερώνει τη συνεχή παρουσία του ΚΑΠΗ στις κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις της πόλης και του νησιού της Νάξου (ιδίως στις μεγάλες θρησκευτικές αλλά και εθνικές γιορτές) γεγονός που δείχνει τη δυναμικότητα και σήμερα των ανθρώπων που έχουν προσφέρει τις προηγούμενες δεκαετίες σημαντικές υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο.






Γιάννης Λογαράς
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :