Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

Η Μαρία Αναματερου στο Ocean.

Ενα ταξίδι μαγικό με την αγαπημένη μας Μαρία και τους συνεργάτες της. Η φωνή που αγγίζει τις ψυχές μας με μελωδίες και αρμονίες που μας θυμίζουν τον πολιτισμό μας. 
Η καινούρια μουσική παράσταση της Μαρίας Αναματερού, μας παραπέμπει στο πεπερασμένο της ζωής ,που είναι όμως αρκετό για να προλάβουμε να τη νιώσουμε ,να τη χρωματίσουμε ,να την αλλάξουμε …Το φως της αστραπής ,σύντομο, εκτυφλωτικό, …γίνεται ..ζείδωρον φως ,απάντηση στο σκοτάδι των καιρών και με την Τέχνη οδηγό μας οδηγεί στην κάθαρση.
H παράσταση γίνεται μίμηση πράξεων και συναισθημάτων σε μια περιπλάνηση, δίχως σύνορα στις γειτονιές της ψυχής ..με τη μούσα να τιμά την Οικουμένη ,από την ανατολή ως τη δύση και από το βορρά ως το νότο … Σύντομες θεατρικές πρόζες κοσμούν τα τραγούδια και σε προετοιμάζουν για ένα θεαμα με αρχη,μέση και τέλος…με στόχο …την «έκσταση» και έπειτα τη λύτρωση.
Με άξιους συνεργάτες-σολίστες, μοναδικούς στην..... τέχνη μας προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις ,που η διασκέδαση από την ψυχαγωγία δεν απέχει και πολύ
« Μια αστραπή η ζωή μας μα προλαβαίνουμε» ,λοιπόν,-τραγουδώντας …!

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :