Παρασκευή, Φεβρουαρίου 21, 2014

Ο ΑΟ Σύρου πήρε το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική

Στο «γούρικο» γήπεδο της Νάξου, ο Α.Ο. Σύρου, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Κυκλάδων, σφράγισε και το εισιτήριο της πρόκρισης στα playoff του τοπικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας σε αγώνα μπαράζ τον Α.Ο. Πάρου με 3-1 με  μεγάλο πρωταγωνιστή  τον Λεονάρδο Πρίντεζη ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα και είχε μία ασίστ.
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η ομάδα του Γιάννη Ζαχαρίου κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση που της δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσει το τρόπαιο του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Ο Α.Ο. Πάρου μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασε τον Α.Ο.Σ. αφού κατάφερε να.....
προηγηθεί με 1-0 στο 23’όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Χρυσοχόος πετάχτηκε στην καρδιά της περιοχής και με δυνατή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραμαλίγκα.
Το γκολ αφύπνισε τους τυπικά φιλοξενούμενος που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν μπλοκαρισμένοι και δεν είχαν απειλήσει καθόλου. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Στο 33’ ο Πρίντεζης με πλασέ υψηλής τεχνικής «κρέμασε» τον Χαριστό και έκανε το 1-1.
Στο υπόλοιπο χρονικό διάστημα του πρώτου ημιχρόνου, ο Α.Ο.Σ. πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα.
Η επανάληψη ήταν παράσταση για έναν ρόλο με τον Α.Ο.Σ. να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος και να τον Α.Ο. Πάρου να μη μπορεί να ακοουθήσει. Στα πρώτα έντεκα λεπτά, οι συριανοί είχαν δύο δοκάρια, ένα με τον Πρίντεζη και έναν με τον Ντε Φρέιτας.
Το γκολ ήταν θέμα χρόνου να έρθει και δεν άργησε να σημειωθεί. Στο 59’, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Πρίντεζη ο Σταματίου με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Ο Α.Ο.Σ. συνέχισε να κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να πετύχει και τρίτο τέρμα με σουτ του Πρίντεζη στο 85’ ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Στις καθυστερήσεις ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Βαβουράκη για τον Α.Ο. Σύρου, ενώ η διαιτησία ήταν κάτω του μετρίου με τις δύο ομάδες να ζητούν δικαιολογημένα από ένα πέναλτι.
Α.Ο. Πάρου: Χαριστός, Μπαρδάνης, Κρουσταλάκης, Νίκας, Τσαντούλης, Δημογιάννης, Αρκουλής, Γιουρτζίδης, Κρώνης, Πετρόπουλος, Χρυσοχός.
Α.Ο. Σύρου: Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Παπαδάκης, Τερόλης, Σούρλας, De Freitas, Γ. Περιάλης, Τζώρτζης, Σταματίου, Μανουδάκης, Πρίντεζης.

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :