Σάββατο, Φεβρουαρίου 15, 2014

Κυπελλούχος Κυκλάδων ο ΑΟ Σύρου(φωτο)

aos4
 Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να κρατούν ενός λεπτού σιγή προς τιμήν του Νίκου Βλησίδη που έφυγε από τη ζωή πρίν λίγες μέρες.
Ακόμα και το κύπελλο Κυκλάδων ήθελε… Α.Ο.Σ. Η ομάδα της Σύρου κατέκτησε το κύπελλο Κυκλάδων απέναντι στη θύελλα Καμαρίου πιο εύκολα και απ' ότι θα περίμεναν και οι ίδιοι οι παίκτες του. Το τελικό 2-0 παρουσιάζει την εικόνα της αναμέτρησης που έγινε στο γήπεδο της Νάξου.
Ο Α.Ο. Σύρου, μετά από 16 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται και πάλι στην κορυφή των Κυκλάδων με....
12 κύπελλα στην «βιτρίνα» του.
Μπορεί η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία του Α.Ο.Σ να μην ήταν απολύτως ικανοποιητική, ωστόσο, οι παίκτες του κ.Ζαχαρίου έδωσαν όρκο νίκης πριν από το μεγάλο τελικό και θέλοντας το όσο κανένας άλλος.
Ο Α.Ο.Σ πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση με γκολ που σημειώθηκαν στο 14 λεπτό από τον αρχηγό το Γιάννη Τζώρτζη με ωραίο πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή. Το 2-0 ήρθε μέσω… Τήνου, όχι με το Blue Star Ithaki, αλλά με μαγικό γκολ του Περιάλη στο 43ο λεπτό.
Μετά το τελικό σφύριγμα του κ.Βακόνδιου παίκτες, προπονητές, Διοίκηση και φίλαθλοι έγιναν μια αγκαλιά και πανηγύρισαν έντονα αυτήν την κατάκτηση του κυπέλλου.
Στην αντίπερα όχθη, η Θύελλα Καμαρίου θεωρείται η έκπληξη του θεσμού και φυσικά η παρουσία της στο τελικό του κυπέλλου θεωρείται μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα της Σαντορίνης ενώ τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Για το Α.Ο.Σ όλοι οι παίκτες θεωρούνται διακριθέντες με τον Τερόλη, Περιάλη,Ντεφρέιτας και Τζώρτζη να ξεχωρίζουν.
aos telikos
Μεγάλος νικητής ήταν το ποδόσφαιρο.
Η απονομή του Κυπέλλου έγινε από τον κ. Γιάννη Σιγάλα - πρόεδρο της ΕΠΣΚ με τους κ.κ. Χωριανόπουλο και Μουτάφη να δίνουν το παρόν εκ μέρους της EΠΣΚ.
Συγχαρητήρια στην Θύελλα έδωσαν οι παίκτες του Α.Ο.Σ ,πραγματικά το ποδόσφαιρο έζησε μεγάλες στιγμές.

aksizei na nai proto
aos2

Α.Ο Σύρου( Ζαχαρίου): Καραμαλίγκας, Σταμούλης, Σούρλας, Παπαδάκης, Τερόλλης (88' Ξυγκάκης), Τζώρτζης, Μανουδάκης, Ντε Φρέιτας (66' Βαβουράκης), Πρίντεζης, Σταματίου, Περιάλης (84' Μαραγκός)
Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Αργυρός Ηλίας, Λυγνός, Κυριάκος, Μπαλιάκας, Ξαγοράρης (64' Καραμολέγκος), Φύτρος, Αγκαράϊ (81' Καφιέρης), Αρβανίτης, Δαμίγος, Βλαβιανός (46' Πάγια)
Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Μ. Βακόνδιος – Λ. Μενδρινός – Α. Μουτάφης.
 ole kipello aos
aos foskolos
Δηλώσεις προέδρου Α.Ο.Σ κ.Φώσκολου:’Το πρώτο–το πρώτο’’ φώναζε  ο πρόεδρος του Α.Ο.Σ Γεώργιος Φώσκολος μετά την λήξη του αγώνα.“Αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα” Παίξαμε μεγάλη μπάλα, όλοι οι παίκτες και όλοι μας το θέλαμε σαν «τρελοί»  αυτό το κύπελλο. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Αγωνίστηκαν με πολύ πάθος και έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του Κυπέλλου. 
 
Σε ερώτηση μας για το τι περιμένουμε στην συνέχεια από τον Α.Ο.Σ
Ο κ. Φώσκολος δήλωσε ότι: ‘’Να ξέρετε ότι θα υπάρχει όντως..συνέχεια στις επιτυχίες.  Η Α.Ο.Σάρα επέστρεψε...”
 
Πρίντεζης(παίκτης Α.Ο.Σ):Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κατακτήσαμε το πρώτο τίτλο μετά απο τόσα χρόνια. Ελπίζουμε αυτή να είναι μόνο η αρχή. Η ομάδα μας είναι  σε ανοδική πορεία. Το πρώτο είναι αφιερωμένο σε όλους, από το φροντιστή μέχρι το πρόεδρο που τρέχουν όλη μέρα για εμάς και για το καλό της ομάδας. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και το τεχνικό team ,το κ.Ζαχαρίου και το κ.Δαφνά όπως επίσης και το κ.Πούλο γιατί έχει και εκείνος μερίδιο στην επιτυχία.
 
 
 Δηλώσεις στο Syros-sports.gr έκανε ο Πέτρος ΡαουζαίοςΣε πελάγη ευτυχίας ήταν ο αντιπρόεδρος του Α.Ο Σύρου κ. Πέτρος Ραουζαίος μετά τον τίτλο που κατέκτησε η ομάδα του στη Νάξο.
Ο Συριανός παράγοντας μετά τη νίκη του ΑΟΣ επί της Θύελλας στον τελικό του Κυπέλλου, σε δηλώσεις του στο Syros-Sports.gr τόνισε:
«Συγχαρητήρια στους γεννημένους νικητές παίκτες της ομάδας μου. Μετά από καταπληκτική εμφάνιση φέραμε το κύπελλο ξανά στη Σύρο έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος του Α.Ο Σύρου μετά από 17 χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Θέλω αυτόν τον τίτλο να τον αφιερώσω στον πρόεδρος της ομάδας μας Γιώργο Φώσκολο και τον Γενικό αρχηγό Άκη Πύργο, που ήμασταν από τους πρώτους που ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια. Επίσης τον αφιερώνω σε όλα τα μέλη της διοίκησης. Συγχαρητήρια σε όλους».
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Γιάννη Ζαχαρίου που όπως έχω πει και παλαιότερα έχει το «άστρο» των επιτυχιών. Μας οδήγησε στο πρωτάθλημα με την Άνω Σύρο και τώρα στο κύπελλο με τον Α.Ο.Σ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον προπονητή Μάκη Πούλου που μας οδήγησε μέχρι και τον ημιτελικό. Έχει και εκείνος μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αυτή».
«Τον τίτλο αυτό τον αφιερώνω στην οικογένεια μου, τη διοίκηση, τα μέλη του Δ.Σ και στους χορηγούς μας. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα, το εφηβικό τμήμα που μας συμπαραστάθηκε σήμερα, αλλά και τους γονείς των Σταμούλη και Καραμαλίγκα που ήρθαν να μας δουν».
Ο τίτλος αυτός σηματοδοτεί μια καινούρια αρχή για την ομάδα μας και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες».

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :