Τρίτη, Φεβρουαρίου 11, 2014

Συνάντηση του Νίκου Μαϊτού με Ναξιώτες πανεπιστημιακούς

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, επικεφαλής της ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Νίκος Μαϊτός συναντήθηκε στην Αθήνα με Ναξιώτες πανεπιστημιακούς  και  διακεκριμένους επιστήμονες. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της παραπάνω δημοτικής κίνησης και προσωπικά του υποψήφιου Δημάρχου να ενεργοποιήσουν και ....
αξιοποιήσουν τις επιστημονικές δυνάμεις των νησιών μας στην κατεύθυνση της πολύπλευρης και βιώσιμης ανάπτυξής τους.
      Ο Ν. Μαϊτός συζήτησε  μαζί  τους  τις ιδέες και το σχέδιό του για το Δήμο μας και τους κάλεσε να συνεισφέρουν τις δικές τους ιδέες, προτάσεις και πρωτοβουλίες για την αναγκαία και αποτελεσματική ανασυγκρότηση των νησιών μας σε παραγωγικό, κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο. Οι Ναξιώτες επιστήμονες ανταποκρίθηκαν με τις σκέψεις και προτάσεις τους, που διατυπώθηκαν στη συνάντηση αυτή, αλλά και με την προθυμία τους να βοηθήσουν σε μια νέα μεθοδική και οργανωμένη προσπάθεια ανάταξης του τόπου.
      Οι συζητήσεις με τους Ναξιώτες επιστήμονες, αλλά και με όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις του νησιού θα συνεχιστούν, στην πορεία προς τις δημοτικές εκλογές, αλλά και μετά από αυτές, με διαρκή συμμετοχή και διάλογο κατά την εφαρμογή του προγράμματός μας.

                                                                                              Από το γραφείο Τύπου
                                                                                                 Γιάννης Πιτταράς


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

OΚ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ.
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.