Δευτέρα, Μαΐου 26, 2014

Νίκος Μαϊτός : Εμείς θα μπορούμε να κοιτάμε τους συμπολίτες μας και αύριο στα μάτια.

Δώσαμε την μάχη των δημοτικών εκλογών με ειλικρίνεια, ήθος, εντιμότητα και καθαρότητα. Κρατήσαμε την αξιοπρέπειά μας σε ένα τοπίο που θύμιζε εποχές  και εκλογικές μάχες της δεκαετίας του 60.
Εμείς θα μπορούμε να κοιτάμε τους συμπολίτες μας και αύριο στα μάτια. 
Δώσαμε τον αγώνα μας χωρίς κομματικούς στρατούς πίσω μας, χωρίς εξαρτήσεις από πρόσωπα της.....
κεντρικής πολιτικής σκηνής , χωρίς υπουργούς και βουλευτές. Μοναδικός στόχος το αύριο των νησιών μας και ειδικά το αύριο των παιδιών μας. Κάποιοι δυστυχώς δεν το κατάλαβαν ούτε την δεύτερη Κυριακή, επιλέγοντας να έχουν απέναντί τους έναν ανίσχυρο και ευάλωτο δήμαρχο για να μπορούν να παίζουν εύκολα το κομματικό τους παιχνίδι, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το τόπο και το μέλλον του.
 Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδίας μου, τους συμπατριώτες μας που πίστεψαν και στήριξαν την κίνησή μας, σε ένα αντίξοο και εχθρικό περιβάλλον.
Ευχαριστώ τους ανθρώπους που συστρατεύτηκαν μαζί μου στο ψηφοδέλτιό μου και έδωσαν τον δικό τους αγώνα για την επόμενη ημέρα των νησιών μας, καθώς και όσους βοήθησαν σ’ αυτήν την συναρπαστική πορεία.
Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μας που ξέρουμε  πως η καρδιά τους και η ελπίδα τους ήταν μαζί μας, όμως αναγκάστηκαν να δώσουν την ψήφο τους αλλού.
Ευχαριστώ τους συγχωριανούς μου, τους Γλιναδιώτες, που στην προσωπική σύγκριση με τον κ. Μαργαρίτη στον δεύτερο γύρο, με στήριξαν με σχεδόν 100 ψήφους διαφορά.
Στους συμπατριώτες της Νάξου και των Μικρών Κυκλάδων δίνουμε την υπόσχεση ότι θα δώσουμε την μάχη μαζί τους και από τη  θέση που μας όρισαν. Και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση:
Από την 1η του Σεπτέμβρη το πάρτυ τελείωσε.-

Νίκος Μαϊτός
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

8 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλά αν τον δείτε ξανά να μου γράψετε. Οι καλαμοκαβαλάρηδες του ΠΑΣΟΚ φάνηκαν και μέσα στην ΟΝΑΣ. Βουλευτικές έδρες έψαχναν, αλλά δεν τους βγήκαν, δημαρχιλίκι τους δόθηke η ευκαιρία να πάρουν, αλλά τα θαλάσσωσαν με όσα αποκαλύφτηκαν: παλαιοκομματικές πρακτικές, αυταρχική-αντιδημοκρατική συμπεριφορά και ο κύκλος έκλεισε με την δήλωση ότι δεν θα συγχαρεί τον εκλεγέντα αντίπαλό του. Τελικά ...ΟΛΑ ΧΑΘΗΚΑΝ, ακόμη και το...καλάμι. Και μια ερώτηση: ο Δ. Μανδηλαράς (παλιός Πρόεδρος της ΟΝΑΣ) που εμφανίστηκε στην αρχή στην οργανωτική ομάδα του Μαϊτού, τι απέγινε στη συνέχεια; Και ο υπεύθυνος γραφείου τύπου Γιάννης Πιτταράς, δημοσιογράφος του ΑΛΦΑ, εξαφανίστηκε μετά την πρώτη Κυριακή, τι συνέβη;

Ανώνυμος είπε...

Καλά, κάτι έπρεπε να πει... Ή δήμαρχος ή τίποτα. Τώρα σχετικά με τη δήλωση ότι δεν θα συγχαρεί τον εκλεγέντα αντίπαλό του, δείχνει πως ούτε επικοινωνιακά "δεν το είχε" ούτε πριν - ούτε μετά τις εκλογές. Φάουλ μεγάλο, όλοι όσοι το άκουσαν κατάλαβαν πόσο μεγάλη ήταν η πικρία της ήττας και η εμπάθεια. Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα, έχοντας κάποια στελέχη στο συνδυασμό που τον "έκαψαν". Τα υπόλοιπα ανήκουν στην ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι, όταν εμφανίζεσαι σαν σωτήρας, όταν απ' το πουθενα δηλώνεις "πάω για δήμαρχος", όταν δεν γνωρίζεις στοιχειώδεις κανόνες εκλογικής συμπεριφοράς, όταν δεν σέβεσαι τη λαϊκή επιλογή των δημοτικών συμβούλων, όταν δεν σέβεσαι την απόφαση του λαού μέσω της κάλπης και απαρνείσαι στοιχειώδεις αρχες καλής συμπεριφοράς, τότε δεν κάνεις όχι για δήμαρχος...

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα λέτε ρε παιδιά. Από την άλλη του κλείνεις το εκλογικό κέντρο, του "κανονίζεις" τη μετάθεσή του και ως κύριο επιχείρημα για την επανεκλογή σου να είναι η δήθεν σχέση της γυναίκας του με την Ένωση. Αυτό είναι πολιτικός λόγος και πολιτική συμπεριφορά. Ο Μαργαρίτης γιατί δε βγήκε να ζητήσει συγνώμη από τη σύζυγο του Μαϊτού; Αυτά όμως δεν τα βλέπετε. Λογικό αφού όλοι από την ίδια γούρνα θα τρώτε. Καλά κάνετε λοιπόν και τον γλύφετε.

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι αλήθεια όσα αποκαλύφτηκαν για τη σχεση Μαϊτού-Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου είναι φανερό ότι υπάρχει σκάνδαλο το οποίο μάλιστα πρέπει να διερευνηθεί.
Όταν λοιπόν κατηγορείς το δήμαρχο για ρουσφετολογία εσύ πρέπει να έισαι άψογος σε όλα για να μην έχεις πρόβλημα.
Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ χρόναι ψάχνει για καρέκλα εξουσίας. Έτσι είδε και την ΟΝΑΣ, έτσι είδε τον Δήμο.
Δεν του βγη΄κε η ιστορία, ας το συνειδητοποιήσει κι ας πάει σπίτι του. Το όποιο χαρτί του το έκψε και μάλιστα μόνος.

Ανώνυμος είπε...

Για τον 27 Μαΐου 2014 - 7:55 π.μ

Δεν καταλαβαίνω την άποψη πως όταν λες το πως έχουν τα πράγματα - τότε δεν είσαι δικός μας, είσαι με τους άλλους και τρως από τη γούρνα. Ο κος Μαϊτός βγήκε επικοινωνιακά φάουλ (χωρίς και ο Μαργαρίτης να τα πήγε καλά) και δεν είναι κακό να το διαπιστώνουμε - κρίνει κανείς από τιε πράξεις και τα λόγια. Κατανοητή η πικρία αλλά στην πολιτική κρατάμε και "κανόνες". Ίσως έφταιγαν και οι συνεργάτες του, όσοι ασχολήθηκαν με την επικοινωνία αν και νομίζω πως κανένας δεν είδε αυτό τον τομέα σοβαρά.
Ίσως θεωρούσε πως θα έκανε "περίπατο". Πριν 4-5 χρόνια μπορεί. Τώρα πια, όχι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΙΤΕ..ΣΕ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΑΞΟ...ΗΡΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ?ΠΟΥ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ?ΑΝΤΕ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ..ΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΑΣΕΣ, ΒΓΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙΣ.