Τετάρτη, Μαΐου 14, 2014

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ: ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΥΡΙΖΑ
κ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Κύριε Πρόεδρε,
  Εκφράζω την κοινή αγανάκτηση, τόσο τη δική μου όσο και δεκάδων Συλλόγων Παραδοσιακών Ερασιτεχνών Αλιέων, για τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τρόπο που μας αντιμετωπίσατε, εσείς προσωπικά και οι βουλευτές του κόμματός σας.
    Σας υπενθυμίζω ότι....
στις 18-02-2014, στα γραφεία σας στη Βουλή, συναντηθήκαμε δεκαπέντε Αντιπρόσωποι Συλλόγων Παραδοσιακών Ερασιτεχνών Αλιέων (από Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Αττική, Σάμο,   Κρήτη, Πελοπόννησο, Μαγνησία, κ.α.) με τους βουλευτές του κόμματός σας ΜΑΝΩΛΗ ΓΚΛΕΖΟ, ΝΙΚΟ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟ, ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΟ  ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ, ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ.
Στην συνάντηση αυτή, εκτός των άλλων, ενημερώσαμε  τους  παραπάνω Βουλευτές  ότι ενώ σε ορισμένα Ευρωπαϊκά Κράτη υπάρχει νομοθετημένη Η ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ σαν μια διακριτή κατηγορία αλιέων, όπου συμπεριλαμβάνονται και οι ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΨΑΡΑΔΕΣ, στην Ελλάδα οι Κυβερνήσεις αδιαφορούν για το θέμα  ( όπως αδιαφορούν και για τον εκδημοκρατισμό του Αλιευτικού Κώδικα του 1970!!! )Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ενώ υφίσταται ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. 1967/2006, του οποίου το άρθρο 15 επικαλέστηκε ως επιχείρημα το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για να απορρίψει το αίτημά μας, η Ομοσπονδία μας κατόρθωσε να αποδείξει την ύπαρξη σε ευρωπαϊκό επίπεδο μιας ειδικής ρύθμισης, παίρνοντας μάλιστα και το ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΑΛΙΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ. Με επίσημο έγγραφό της , που κοινοποιήσαμε στον υπουργό, η κα. Δαμανάκη μας δικαιώνει, και συνεπώς  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
    Το παραπάνω έγγραφο της επιτρόπου Μ.  Δαμανάκη το παραδώσαμε στους βουλευτές  του κόμματός σας μαζί με ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ που προτείνει η Ομοσπονδία μας.  Στην συνάντηση δεσμεύτηκαν οι βουλευτές σας ότι θα σας ενημερώσουν και ότι θα έχουμε και από εσάς προσωπικά, έγγραφη απάντηση.
Έχοντας πλέον αποκτήσει ΑΣΧΗΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, αμέσως μετά την πιο πάνω συνάντηση καταθέσαμε επιστολή η οποία απευθυνόταν σε εσάς ενημερώνοντάς σας για το θέμα. (Όλα όσα αναφέρω έχουν δημοσιευθεί).  Στο κλείσιμο της επιστολής, ζητούσαμε να μας δηλώσετε εγγράφως την θέση TOY ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣAΣ επί του αιτήματός μας. Επίσης, ζητούσαμε  την  ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΑΣ  για τη θεσμοθέτηση ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ όταν το κόμμα σας θα έρθει στην κυβέρνηση. (Η επιστολή μας έχει Αρ. πρωτ. του ΣΥΡΙΖΑ 71388.18-02-2014)
Ωστόσο, ο  ΣΥΡΙΖΑ (δείχνοντας , φοβάμαι, το πραγματικό του πρόσωπο) μέχρι τέλος Απριλίου δεν μας απάντησε. (Ούτε κι εσείς, αλλά ούτε και κάποιος από τους Βουλευτές που συναντήσαμε)
Αγανακτισμένος ο ίδιος, όπως  κι οι υπόλοιποι αντιπρόσωποι των συλλόγων, επικοινωνήσαμε με το κόμμα σας και η υπεύθυνη Αγροτικής Ανάπτυξης κα. ΣΤΕΡΙΑΝΗ ΣΑΜΠΑΡΔΑΝΗ μας ανέφερε ότι, «Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ!!!». (Έξυπνη τακτική κ. Τσίπρα, για να ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ).
    Αναρωτιέμαι, λοιπόν, αφού αυτό σίγουρα το γνώριζαν οι Βουλευτές σας, για πιο λόγο δεν το δήλωσαν εξ’ αρχής, αλλά προτίμησαν να μας ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ σιωπώντας;  (Ταλαιπωρώντας έτσι, 15 αντιπροσώπους συλλόγων οι οποίοι ήρθαν από Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα κ.α. ξοδεύοντας πολύτιμο χρόνο  και χρήμα!!!
Ιδιαίτερα ο βουλευτής Κυκλάδων κ. Ν. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ, ο οποίος εκτός από συμπατριώτης είναι και παιδικός μου φίλος, ΓΙΑΤΙ μέχρι τέλος μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ; Πώς θα κοιτάξει στα μάτια τους 350 περίπου συντοπίτες του  ερασιτέχνες ψαράδες; Πώς θα αντικρίσει τους Προέδρους Σύρου, Σαντορίνης, Μύκονου κ.α.; Πώς ο βουλευτής Κρήτης κ. Α.ΞΑΝΘΟΣ, θα αντιμετωπίσει τους ερασιτέχνες ψαράδες του Νομού του; (Το ίδια ισχύουν και για τους υπόλοιπους νησιώτες βουλευτές).
Αφού ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο, όντας παιδικοί φίλοι, φανταστείτε ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ  ΘΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΕΣ!
 Όλοι οι Παραδοσιακοί Ερασιτέχνες Ψαράδες κ. ΤΣΙΠΡΑ είμαστε βαθύτατα εκνευρισμένοι με το κόμμα σας, που προσπάθησε να ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΤΕ στέλνοντάς μας μία επιστολή από το γραφείο του κ. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΥ χωρίς το λογότυπο του κόμματός σας ή έστω κάποιου βουλευτή ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ!!! Δηλαδή, ένα εντελώς ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!
Στην αντιμετώπιση  αυτή αρμόζει  μια ομηρική φράση: «ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ».
Μετά από όλα αυτά, μου λύσατε επιτέλους μία μακροχρόνια απορία: Πώς είναι δυνατόν ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από τέτοια εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού, για την οποία ευθύνεται η Κυβέρνηση,  να μην είναι τουλάχιστον 10-15 μονάδες πάνω από την ΝΔ; Η διαπίστωσή μου είναι ότι δεν σας εμπιστεύεται ο λαός! ΠΡΑΓΜΑΤΙ! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ! Με τις συνεχόμενες και επανειλημμένες ¨ΓΚΑΦΕΣ¨ σας, δίνετε την εντύπωση ότι είστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ. Για εσάς πιο εύκολο είναι να ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΛΑΟ!!!

    Κύριε Πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ,

    Βλέποντας ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ, ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ¨ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ¨ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ακόμα και όσοι από την αντιπροσωπία των Ερασιτεχνών Αλιέων μιλούσαν ΕΥΝΟΙΚΑ  ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ. Δήλωσαν ανοιχτά σε μένα αλλά και σε συνεργάτες σας ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ.
Ο αντιπρόσωπος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Ρεθύμνου Κρήτης, κ. ΚΑΛΟΝΟΜΟΣ, αφιερώνει σε σας και στον  γνωστό του Βουλευτή κ. ΑΝΔΡΕΑ ΞΑΝΘΟ, μια ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ: 
            Πιάσε μια γομολάστιχα
            Και σβήσε τη φιλιά μας
            Γιατί ήταν όλα ΨΕΥΤΙΚΑ
            Τα λόγια του έρωτά μας.
               (Έρωτας είναι και η Πολιτική)

    Κύριε Πρόεδρε,

   Εκτός από  τον εμπαιγμό του κόμματός σας, οι Ερασιτέχνες Ψαράδες της χώρας πρέπει να πληροφορηθούν ότι όχι μόνο δεν υποστηρίζετε τα δίκαια αιτήματά  τους αλλά μάλλον προτίθεστε και να τους διώξετε.
Εξηγούμαι: πρόσφατα το ΥΕΝ   ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ με Νομοθετική Ρύθμιση. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να βοηθήσει τους οικονομικά εξαντλημένους ερασιτέχνες ψαράδες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι μισθοσυντήρητοι και συνταξιούχοι, κατηγόρησε τον Υπουργό ότι καταργώντας την ερασιτεχνική άδεια, οι ερασιτέχνες ψαράδες θα αλιεύουν ασύδοτα.  Σας πληροφορούμε  ότι στην Ιταλία αρκεί μια ετήσια δήλωση μέσω ιντερνέτ, για την άσκηση της ερασιτεχνικής αλιείας, και μάλιστα αυτή η δήλωση δεν απαιτείται καν για τους καλοκαιρινούς μήνες!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΙΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2019 ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΖΩΝΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΛΙΕΙΑ– σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση και το σχέδιο  της επιτροπής προϋπολογισμού της Ε.Ε. για τη νέα Κ.Αλ.Π. !!! Αν κρίνουμε από την εκλογική  συνεργασία σας με τον ευρωβουλευτή -πρώην ΠΑΣΟΚ- Κρίτωνα Αρσένη ο οποίος συντάχθηκε με την  πανευρωπαϊκή οικολογική οργάνωση για την αλιεία OCEANA  (η οποία χρηματοδοτείται από την TEXAS/ SUN OIL για την προώθηση των ποσοστώσεων στην Ε.Ε. συμμετέχοντας  ως ισότιμος εταίρος στις «συμβουλευτικές» επιτροπές αλιείας της Ε.Ε. που ουσιαστικά καθορίζουν την Κ.Αλ.Π.) δεν υπάρχει καμιά προοπτική για εμάς από το κόμμα σας. Πολύ περισσότερο που ο κ. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ στην επιστολή που μας έστειλε αναφέρεται στην ανάγκη ενός σύγχρονου θεσμικού πλαισίου στη χώρα μας ώστε αυτό  να είναι ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΕΝΟ με την Κ.Αλ.Π.!!! Και είναι απορίας άξιο το αντιφατικό γεγονός ότι ενώ ως Ευρωπαϊκή Αριστερά καταψηφίσατε τη νέα Κ.Αλ.Π. για τις ποσοστώσεις και την ιδιωτικοποίηση, ως ΣΥΡΙΖΑ συνεργάζεστε με τον υπέρμαχό της Κ.Αλ.Π. Κ. Αρσένη και εκφράζετε θέσεις ΥΠΑΚΟΗΣ σε αυτήν (όπως κάνει ο άνω βουλευτής σας).
Τα παραπάνω φανερώνουν ΤΗΝ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ορισμένων δήθεν οικολογικών φορέων. 
Μήπως θα έπρεπε να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα τοξικά απόβλητα που πέφτουν στη θάλασσα κοντά στην Κρήτη και για τις χιλιάδες βιομηχανίες που βρίσκονται σε παράκτιες περιοχές της Μεσογείου ρυπαίνοντάς την με τόνους τοξικών αποβλήτων κάθε χρόνο και καθιστώντας τα ψάρια της στείρα, ανακόπτοντας έτσι την αναπαραγωγή των ιχθυοαποθεμάτων;   
Μάλλον ενοχλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από άρθρο που έδωσα στη δημοσιότητα σχετικά με τα ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ που επιδιώκουν ορισμένοι στις Κυκλάδες,  δήθεν για την προστασία της θάλασσας, αλλά στην πράξη για την ιδιωτικοποίησή της, καλυπτόμενοι πίσω από ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.  
Διαπιστώνω ότι ο κ. ΣΥΡΜΑΛΕΝΙΟΣ είναι θερμός υποστηρικτής ΤΩΝ ΑΛΙΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ (Υπάρχουν άρθρα στο διαδίκτυο που αποδεικνύουν ότι πίσω από αυτά κρύβονται ΙΣΧΥΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΩ  Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ  ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ).

    Κύριε Τσίπρα,   
    Στο  κόμμα σας επικρατεί ο πύργος της Βαβέλ, τα στελέχη σας μιλούν διαφορετικές γλώσσες και εκφράζουν καιροσκοπικές θέσεις. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας λήστεψαν και μας πήραν ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ εφαρμόζοντας καταστροφική πολιτική για το λαό. Φοβάμαι όμως ότι εάν κυβερνήσετε, θα μας πάρετε ότι πολυτιμότερο μας έχει απομείνει: ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ!!!
    (Το χειρότερο αδιέξοδο θα είναι να σας ψηφίσουμε  μόνο και μόνο για να εκδικηθούμε την Κυβέρνηση. ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΑΡΙΒΔΗ).
                                                                                                                        Με οργή,
Ο κύριος Ευάγγελος Βαμβακάρης δήλωσε στα ΜΜΕ τα εξής:
Ασχολούμαι 25 χρόνια με τον συνδικαλισμό και έχω ασχοληθεί και 7 χρόνια με την πολιτική (ως πρώην πολιτευτής Κυκλάδων) έχοντας αποκτήσει μεγάλη εμπειρία με τον τρόπο που λειτουργούν τα κόμματα και οι πολιτικοί. Για τον λόγο αυτό, συμβουλεύω τους Έλληνες Πολίτες να ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ την ΝΔ, την ΕΛΙΑ και το ΣΥΡΙΖΑ, επιλέγοντας να δώσουν την ψήφο τους σε ένα από τα ΣΑΡΑΝΤΑ μικρά κόμματα τα οποία συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές, όπως έχω επιλέξει να πράξω ο ίδιος.
Με τη λογική αυτή, θα μειώσουμε το ποσοστό των τριών μεγάλων κομμάτων και θα προβληματιστούν και θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν πλέον να ΠΑΙΖΟΥΝ με την διαβίωση  και το μέλλον των Ελλήνων Πολιτών. Επίσης, θα στείλουμε ένα ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ.
Τέλος, θα συνειδητοποιήσουν όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως, ΟΤΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ! 
    Προτείνω λοιπόν ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΕ ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ (ΕΛΙΑ) στις Ευρωεκλογές, ΜΑΥΡΟ ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ οι οποίοι υποστηρίζονται από αυτά τα κόμματα.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΑΜΕ!!! ΑΣ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. 


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ                                                                              
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ                                                
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :