Τρίτη, Ιουνίου 17, 2014

Πολίτες για τα Νησιά μας: Μήνυμα ενότητας και κάλεσμα στη συνέλευση του Χειμάρου

Αν και την 12/06/2014 ανακοινώσαμε την πραγματοποίηση Ανοικτής Λαϊκής Συνέλευσης στην πλατεία του Χειμάρρου σχετικά με την εγκατάσταση Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη θέση «Παντελούδες» της περιφέρειας της Τοπικής Κοινότητας Χαλκείου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χαλκείου αποφάσισε την.....
πραγματοποίηση Συνέλευσης σε άλλο χώρο (Δημοτικό Σχολείο Χειμάρρου).
Στόχος για την Δημοτική Κίνηση Πολίτες για τα Νησιά Μας προφανώς  δεν είναι οι μικροπολιτικές διαμάχες για το ποιος θα διοργανώσει μια Συνέλευση. Στόχος και προγραμματική μας δέσμευση είναι η επιδίωξη της ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ της κοινωνίας στη λήψη αποφάσεων που υλοποιείται (και) με την πραγματοποίηση Συνελεύσεων, όπου οι δημότες θα συζητούν και θα συναποφασίζουν τα ζητήματα που τους αφορούν.
Εμείς δεν έχουμε την πρόθεση διχασμού της τοπικής κοινωνίας θέτοντας το δίλημμα σε ποια συνέλευση θα συμμετέχουν οι δημότες. Συνακόλουθα, δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε την πραγματοποίηση ξεχωριστής  συνέλευσης αλλά καλούμε όλους του δημότες και τους φορείς στην Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18/6 στις 21:00 στο Δημοτικό Σχολείο Χειμάρρου.

Νάξος, 17.06.2014
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :