Τετάρτη, Ιουλίου 23, 2014

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ Α.Ο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού Α.Ο. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον καταξιωμένο Ναξιώτη προπονητή ποδοσφαίρου κ. Γιώργο Προμπονά.
Στη συζήτηση που έγινε με τους υπευθύνους του ποδοσφαιρικού τμήματος του σωματείου και τον επικεφαλής κ. Μιχάλη Αγγελή συμφωνήθηκε να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο με προοπτική την απόδοση καλού και ελκυστικού ποδοσφαίρου στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος, της ευγενούς άμιλλας και της ανταγωνιστικότητας.
Ο 45χρονος τεχνικός θα έχει την επίβλεψη και εποπτεία των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Πανναξιακού Α.Ο. με σκοπό την...... άντληση δυναμικού στην ομάδα των ανδρών.
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο καταγόμενος από τον από τον Δαμαριώνα της Νάξου νέος προπονητής του Πανναξιακού, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και έχει εργαστεί σε πολλά και αξιόλογα σωματεία όπως στον Πλατανιάς Χανίων (2008-2010) όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και στονΑ.Ο. Χανίων (2011-2012) όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ΄Εθνική κατηγορία. Εχει επίσης εργαστεί στον Α.Ο.Σ. Αγερσανί και σε άλλα ερασιτεχνικά σωματεία.
Την περίοδο 2012-2013 ήταν προπονητής στις ομάδες νέων του Πλατανιά, περίοδο που η ομάδα της Κρήτης αγωνιζόταν στηνSuperleague (Α΄Εθνική)
 
Ολοι ευχόμαστε καλή παραμονή στην ομάδα και ευόδωση των στόχων του νέου προπονητή και της διοίκησης.
 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

Το φαουλ του κυριου Προμπονα ειναι οτι ειχε αναλαβει ξανα την ομαδα οταν ειχε ανεβει στη δ'εθνικη ,2003-04, και ενω ειχε ξεκινησει προετοιμασια ,την παρατησε στα κρυα του λουτρου πηγαινοντας σε ομαδα της πελλοπονησου....
Φετος ξεμεινε και βρηκε τα κοροιδα..