Τετάρτη, Ιουλίου 16, 2014

Κυκλοφόρησε το νέο «my naxos»: Διαβάστε ελεύθερα!

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος (Ιούλιος 2014) του free press περιοδικού my naxos. Δροσερό, χορταστικό με πληθώρα θεμάτων στα Ελληνικά και τα Αγγλικά... το my naxosδιαβάζεται ελεύθερα παντού και από όλους!

Αφιερώματα, Ζωή, Πρόσωπα, Πολιτιστικά, Ταξίδια, Γαστρονομία, Εικαστικά, Βιβλία...
Διαβάστε τι είπε στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο my naxosο Γιάννης Παπαδάκος, για το πως «ξεδιπλώνεται η Νάξος στα μάτια του κόσμου», το .....
αποτέλεσμα «Όταν οι μαθητές γίνονται καλλιτέχνες», για τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο νησί, και για το «Μουσείο του Ιάκωβου Καμπανέλλη». Μαγειρέψτε με συνταγές από γραβιέρα και πατάτα Νάξου και δροσιστείτε στα άγνωστα νερά των μοναδικών παραλιών του νησιού, που ίσως δεν έχετε ξανακολυμπήσει!
Στις Αγγλικές σελίδες, «Οι άγνωστες παραλίες της Νάξου», «Στελίδα: ένας αρχαιολογικός θησαυρός», «Τα πανηγύρια του καλοκαιριού», Activities και δράση, Χάρτης και πολύτιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες του νησιού και άλλα...

Αυτά και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα, σε μια έκδοση που τα έχει όλα, με πολλές-πολλές προτάσεις για την έξοδο σας όλες τις ώρες, διασκέδαση, ψώνια και ιδιαίτερες στιγμές που μπορείτε να απολαύσετε στην καλοκαιρινή Νάξο!
Ξεφυλλίστε το και στο internet: www.issuu.com/mynaxos


Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :