Παρασκευή, Αυγούστου 15, 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ & ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΑΣΑΛΑΚΗ

Ο  Εμποροεπαγγελματικός  Σύλλογος Νάξου, τοποθετήθηκε στο ζήτημα της επιβολής του ΕΝΦΙΑ χωρίς να έχει σκοπό να μπει σε πολιτική αντιπαράθεση με τον όποιο πολιτικό οργανισμό.
Άλλωστε η φύση του Συλλόγου μας  δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.
Κατήγγειλε δε τη στάση της κινούμενης από τη τρόικα Κυβέρνησης μιας και εκείνη είναι που επέβαλε το νέο «χαράτσι» μέσω του ΕΝΦΙΑ, μέσω ανακοίνωσης πού.....
όντως αναρτήθηκε  από τον Εμπορικό Σύλλογό Πειραιώς, τον Σύνδεσμο  Εμπορικών Αντιπροσώπων, τον Εμποροεπαγγελματικό  Σύλλογο Νάξου και αρκετών άλλων Εμπορικών Συλλόγων,  μετά όμως από τη σύμφωνη γνώμη τόσο του Συλλόγου μας όσο και των άλλων Εμπορικών Συλλόγων των οποίων ζητήθηκε η άποψη προ της δημοσιοποιήσεως του κειμένου . Άλλωστε η θέσεις μας δεν απέχουν  από της  θέσεις της   ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. 
Η αγωνία - και όχι η καταγγελία- η οποία κατευθύνεται από τη πλευρά μας, έναντι της αντιπολίτευσης, ξεκινάει από το γεγονός του ότι έχουμε απαιτήσεις από εκείνη, απαιτήσεις οι οποίες θα πρέπει να γίνουν αντιληπτές μιας και το αποτέλεσμα της στάσης της σε αυτό και τόσα άλλα ζητήματα τα οποία αφορούν την τραγική κατάσταση που έχουμε περιέλθει λόγω της  μνημονιακής  πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης, θα κρίνει και το αν θα έρθει εκείνη στη θέση των κυβερνώντων.
Η στάση μας είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ούτε εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα κανενός πολιτικού κόμματος.
Μας ενδιαφέρουν μόνο τα συμφέροντα των εμπόρων. 
                                                                  Με εκτίμηση

                                                    Ευάγγελος  Στρατούρης 
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :