Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

Φεστιβάλ Νάξου 2014 – Απολογισμός

Το 14ο Φεστιβάλ Νάξου ολοκληρώνεται με το πέρας της έκθεσης φωτογραφίας “Syn-opsis” του Κωστή Αντωνιάδη, στον Πύργο Μπαζαίου, η οποία λόγω της μεγάλης απήχησης που είχε στο κοινό, παρατάθηκε έως τις  17/9/2014.
Τόσο η έκθεση, όσο και τα υπόλοιπα πολιτιστικά γεγονότα του εφετινού προγράμματος επιβεβαίωσαν για μια ακόμα χρονιά το ρόλο που έχει ο θεσμός να....
ενώνει καλλιτέχνες και κοινό μέσα σ’ένα κλίμα δημιουργικότητας, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, με στόχο πάντα την ψυχική και πνευματική μας ανάταση.
Γαλλικός κινηματογράφος, προβολές παραστάσεων όπερας από το Λυρικό Φεστιβάλ της Aix-en-Provence, συναυλία jazz, όλα οργανωμένα με τη συνεργασία και υποστήριξη του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Συναυλίες με δημοφιλείς καλλιτέχνες, Νίκο Πορτοκάλογλου, Ross Daly. Θεατρική παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών «Ραμόνα Travel –η γη της καλοσύνης» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Σκουρλέτη και πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Παραστάσεις για παιδιά από την ομάδα κουκλοθέατρου «Φτουξελεφτερία» και  την «Τελεία» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μπογδάνου.
Τέχνες και καλλιτέχνες έκαναν κι εφέτος για δεύτερη χρονιά «Κύκλο στις Κυκλάδες» από τον Πύργο Μπαζαίου, στη Νάξο, στο Θέτρο Αρχίλοχος, στην Πάρο, στο Θέατρο στον Κουμάρο, στη Τήνο πραγματώνοντας την αντίληψη των διοργανωτών ότι … και οι διακοπές χρειάζονται τέχνη.
Το Φεστιβάλ Νάξου αναγνωρίζει και ευχαριστεί  τους  χορηγούς του:
Αθηναϊκή ΖυθοποιίαΟΤΕ, Blue Star Ferries.
Όλα τα ΜΜΕ που αγκαλιάζουν τη διοργάνωση και την επικοινωνούν με το κοινό.
Ιδιαίτερα τη ΝΕΡΙΤ, το ΠΡΩΤΟ Πρόγραμμα, KOSMOS FM, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ FM.
Στο διαδίκτυο: In.grCulture NowNaxosnews, τους φίλους μας στοFB.
Τον ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ τον Οργανισμό του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, για τη συνεργασία και την υποστήριξη, τις επιχειρήσεις και τα πρόσωπα  που υποδέχονται τους συντελεστές του Φεστιβάλ, προσφέρουν υπηρεσίες, και φιλοξενία, επικοινωνούν τα γεγονότα και συμβάλλουν ώστε να γίνεται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ Νάξου η μεγάλη πολιτιστική γιορτή, που αναδεικνύει το νησί σε ξεχωριστό προορισμό.
Με πολλές ευχές για έναν παραγωγικό χειμώνα και καλή αντάμωση στην επόμενη καλοκαιρινή διοργάνωση,

Η δημιουργική ομάδα του Φεστιβάλ Νάξου

«ΑΙΩΝ» Πολιτιστικός Οργανισμός
Πρατίνου 72, 116 34 Αθήνα
Τ. 210 7258741 & 6937 167129
Φ. 210 7258766

Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :