Κυριακή, Σεπτεμβρίου 28, 2014

Προπόνηση και 2η νίκη για Ολυμπιακό

Το δεύτερο φιλικό του Πανναξιακού με τον Ολυμπιακό μπορεί να μην ήταν . επίσημο αλλά σίγουρα δεν ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Κάτι που ουδόλως απασχόλησε τους προπονητές των δύο ομάδων, οι οποίοι για μία ακόμη φορά ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές με συνεχείς οδηγίες προς τις αθλήτριες τους. Ειδικά ο τεχνικός του Πανναξιακού Ζόραν Κοβάζιτς που δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να δίνει οδηγίες και να καθοδηγεί τις αθλήτριες του με δεδομένο ότι είχε στο παρκέ κατά κύριο λόγο παίκτριες που είχαν στο προηγούμενο παιχνίδι λιγότερο χρόνο συμμετοχής. Εξαίρεση αποτέλεσε η Τοτσίδου που έβγαλε δεύτερο σερί παιχνίδι σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ Λαδένη και....
Εμμανουηλίδου (όπως και οι δύο λίμπερο Κελεσίδου, Πολίτη) μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής σε σχέση με το προηγούμενο βράδυ.

Ο Ολυμπιακός παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε χωρίς τις Κοσμά, Χριστοδούλου, Κωνσταντίνου και Κονόμι (η Μποσκάτσι όπως αναφέραμε δεν είναι καν στην Ελλάδα καθότι αγωνίστηκε με την Εθνική Αργεντινής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα) κέρδισε ακόμη πιο εύκολα - σε σχέση με το παιχνίδι του Σαββάτου - τον Πανναξιακό με 3-0 σετ. Από την πλευρά του ο Ζόραν Κόβαζιτς δεν χρησιμοποίησε ούτε λεπτό τις Τσέσλαρ (πασοδόρο), Τσβετάνοβα, Σαλούστρου, Διώτη ενώ προσπάθησε να δώσει χρόνο σε όλες τις υπόλοιπες αθλήτριες που είχε στη διάθεσή του. Στο πρώτο σετ, επικράτησε εύκολα ο Ολυμπιακός 25-15, στο δεύτερο ο Πανναξακός ήταν κοντά στο σκορ έως το 16-15 (ισόπαλος 8-8 και 13-13) ενώ στο 3ο σετ, οι «ερυθρόλευκες» ελάχιστα απειλήθηκαν (8 -5, 22-17 και 23-20) με την Αλίκη Κωνσταντινίδου για 2ο σερί παιχνίδι να σημειώνει τον τελευταίο πόντο του αγώνα.

Τα σετ του αγώνα: 15 - 25, 20 - 25, 20 - 25
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Κόβασιτς): Πασσιά 1, Λαδένη 8 (1 ασ., 3 μπλ), Γιόβιτς 6 (1 ας.), Τοτσίδου 5, Εμανουηλίδου 3 (2 μπλ), Ριστιβόγιεβιτς 2, Κουτσιούκη 7 (2 μπλ), Κελεσίδου (λ), Πολίτη (λ).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νικολάκης): Τέζα 7, Λαμπρούση 6, Γιώτα 5, Κωνσταντινίδου 8, Βλαχάκη 9, Μπραμπόροβα 17, Κοκκινάκη (λ, 67%).








Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :