Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 19, 2014

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ από τη ΛΕ.ΜΟ.Ν. και το City’s A.R.T.


"Μάθε πως θα διορθώσεις άμεσα τα συνήθη λάθη που κάνεις με τη μοτοσυκλέτα ή το scooter σου καθώς κινείσαι μέσα στην πόλη."

Στο ασφαλές και φιλικό περιβάλλον της πίστας καρτ μπορείς να καταφέρεις μεγάλες
βελτιώσεις στην τεχνική σου, πολύ σύντομα. Επιβλέπουν και διορθώνουν πιστοποιημένοι
εκπαιδευτές του City’s A.R.T. (ελληνικό παράρτημα του California Superbike School).

Για έμπειρους και αρχάριους αναβάτες που θέλουν να οδηγούν καλύτερα!
Για πρώτη φορά στις Κυκλάδες!

Το City’s Advance Rider Technics - City’s A.R.T. είναι το.....
νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης μοτοσυκλετιστών που το ελληνικό παράρτημα του California Superbike School προωθεί στη ελληνική και την κυπριακή αγορά. Στόχος του προγράμματος είναι, να επισημάνει και να διορθώσει άμεσα τα συνήθη λάθη χειρισμού που κάνουν οι αναβάτες μοτοσυκλετών και scooter καθώς κινούνται μέσα στη πόλη. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρουσιάζονται οι βασικές αρχές οδήγησης μιας μοτοσυκλέτας και scooter μέσω μίας απλής μεθοδολογίας και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης που το California Superbike School διδάσκει με παγκόσμια επιτυχία τα τελευταία 35 χρόνια.

Στο ασφαλές και φιλικό περιβάλλον μίας πίστας καρτ ή ενός μεγάλου πάρκινγκ, ο μαθητής - αναβάτης του City’s A.R.T. έχει την δυνατότητα να καταφέρει μεγάλες βελτιώσεις στην τεχνική του, σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα μέσω της συνεχούς επανάληψης, της σωστής επίβλεψης αλλά και της διόρθωσης, από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του City’s A.R.T. Και το πιο σημαντικό είναι ότι η εκπαίδευση του γίνεται, σε ταχύτητες πόλης όπου κινείται κάθε μέρα. Αθροιστικά όλα αυτά, ελαχιστοποιούν τις αμφιβολίες, εμπλουτίζουν σε γνώση και εμπιστοσύνη τον αναβάτη για να κινείται με περισσότερη ασφάλεια σε ένα επικίνδυνο αστικό περιβάλλον.

Προγραμματίζουμε την διεξαγωγή του προγράμματος το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :