Τετάρτη, Οκτωβρίου 29, 2014

Τηλεοπτικό το Μαρκόπουλο - Πανναξιακός για την 3η αγωνιστική NERIT SPORTS 16.00

Με την τρίτη αγωνιστική, που θα διεξαχθεί Τετάρτη και Πέμπτη συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.
Οι μάχες θα ξεκινήσουν την Τετάρτη στις 15.00 όταν η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τους Μακεδόνες αλλά όχι στο κλειστό του Ιωνικού. Ο Μανώλης Ρουμελιώτης δούλεψε πάνω στην τακτική προκειμένου να οδηγήσει στην Ένωση στο 3Χ3. Οι Μακεδόνες δέχθηκαν δύο ήττες από Ηλιούπολη και Ολυμπιακό και θέλουν να.....
ξεκινήσουν την συγκέντρωση βαθμών πριν μείνουν πολύ πίσω.

Στις 16.00 Ο ΟΠΕΡ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και θα ήθελε να έχει την ξένη της διαθέσιμη. Ωστόσο η 24χρονη Σέρβα διαγώνιος Μαρίνα Ζούνιτς συνεχίζει να προπονείται καθώς τελεί υπό δοκιμή. Για τις πράσινες η νίκη έχει μεγάλη σημασία γιατί ακολουθεί ένα παιχνίδι με την Ηλιούπολη πριν πάει στο Ρέντη για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακός.

Την ίδια ώρα, το Μαρκόπουλο φιλοξενεί τον Πανναξιακό. Η γηπεδούχος, την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό και στην δεύτερη αντιμετώπισε τον δυνατό Παναθηναϊκό. Έτσι αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας, από τον οποίο μπορεί να πάρει κάτι. Ο Πανναξιακός προέρχεται από την μεγάλη νίκη κόντρα στον ΑΟ Θήρας που έδωσε φτερά στην ομάδα, η οποία θα αγωνιστεί με... πένθιμη φανέλα λόγω του αδόκητου θανάτου του πρώην αθλητή του συλλόγου Γιάννη Συμεόνογλου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ sports.

Τέλος στον αγώνα που στις 18.00 κλείνει την αυλαία της ημέρας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ηρακλή. Οι ερυθρόλευκες, παρά το όποια προβλήματα τραυματισμών (Κωνσταντίνου, Κοσμά) δείχνουν ότι ειναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Το ντεμπούτο της Γιοβάνα Βέσοβιτς κόντρα στους Μακεδόνες, χαρακτηρίζεται ελπιδοφόρο. Ο Ηρακλής προβληματίζει στην αρχή της σεζόν γιατί έχει ξεκινήσει με 2 ήττες απέναντι σε ομάδες με ίδιους στόχους και θέλει κάτι για να λειτουργήσει θετικά στην ψυχολολόγια.

Τετάρτη 29/10/2014
Ρεθύμνου, 16.00 ΟΠ Ρεθύμνο - ΑΟ Παναθηναϊκός, Αγγελίδης-Καρπουζάς, Κοκοτσάκης
Μ.Μερκούρη, 18.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΓΣ Ηρακλής, Μεταξά-Τοψιδέλης, Τσιντομηνάς
Σχολικό Γυμνασήριο Ν.Φ. 15.00 ΑΕΚ - ΑΣ Μακεδόνες, Σταρίδας-Χλωρός, Μαυρικίδης
Μαρκόπουλου, 16.00 ΑΟ Μαρκοπούλου - ΑΟΝ Πανναξιακός, Κατσούλης Χρηστίδης Χ., Τριανταφύλλου
Πέμπτη 30/10/2014
Θήρας, 19.00 ΑΟ Θήρας - ΣΑΑΚ Ανατόλια, Πρέντζας-Τσίτσικας, Πολίτης

http://www.volleynews.gr/
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :