Πέμπτη, Οκτωβρίου 23, 2014

Ο Γιάννης Μαργαρίτης είναι ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού στο Νότιο Αιγαίο

Ο Έπαρχος Νάξου κ. Γιάννης Μαργαρίτης, αναλαμβάνει τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, μετά την παραίτηση κ. Μάρκου Δαδάου.
Ο κ. Μαργαρίτης αμέσως μετά την ανάληψη των νέων του καθηκόντων έκανε την παρακάτω δήλωση ευχαριστώντας τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη που του δείχνει:

"Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την εμπιστοσύνη και την τιμή που δείχνει στο προσωπό μου ορίζοντας με Αντιπεριφερειάρχη και μάλιστα στον δημιουργικό τομέα του αθλητισμού. Ο αθλητισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, όχι μόνο για τη χαρά που μας δίνουν οι υψηλές επιδόσεις των συμπατριωτών μας σε κάθε τομέα του, αλλά και....... γιατί αποτελεί ένα ασφαλή και υγιή χώρο προσανατολισμού της νέας γενιάς. Η ενασχόληση, λοιπόν, με τον αθλητισμό σε κάθε επίπεδο μόνο θετικά αποτελέσματα έχει και για αυτό αναλαμβάνω αμέσως δράση ξεκινόντας τις πρώτες επαφές σε Σύρο και Ρόδο με όλους τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις, να συνδιαμορφώσουμε προγράμματα δράσης και με έμφαση στην εξωστρέφια, μια έννοια απαραίτητη για την επιτυχία μας, να θέσουμε στόχους που θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται άμεσα."
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟΣ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΟΙ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΕΛΟ ΤΩΝ ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΠΟΠΑΝΩ, ΔΗΛ. ΑΝ ΕΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΩΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ 50.000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΜΕΣΙΤΕΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ 100. 000 ΕΥΡΩ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ.
ΕΡΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ?