Τετάρτη, Νοεμβρίου 12, 2014

Ήττα με ελπίδες στην πρώτη ευρωπαική του εμφάνιση ο Πανναξιακός

MINSK - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣΠερήφανες Νησιώτισσες τα κορίτσια του Πανναξιακού γνώρισαν την ήττα με 3-1 σετ στην παρθενική τους εμφάνιση σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η ομάδα του Ζόραν Κοβαζιτς ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο και στο δεύτερο σετ (το πήραν στην "παράταση" με 24-26) αλλά δεν άντεξαν μέχρι το.....
τέλος.
zestama
Στο 1ο σετ ο Πανναξιακός ακολουθούσε στο σκορ αλλά δεν κατάφερε να περάσει μπροστά, φτάνοντας στο 1ο τεχνικό timeout με τρεις πόντους πίσω. Στη συνέχεια με ένα σερί 8-5 οι Λευκορωσίδες έφτασαν στο δεύτερο τεχνικό, 16-10. Οι Ναξιώτισες κυνήγησαν το παιχνίδι και πλησίασαν στο σκορ 23-22 αλλά δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή (25-22).
Στο 2ο σετ ο Πανναξιακός προηγήθηκε με 0-2 αλλά και πάλι οι αθλήτριες της Μινσκ έφτασαν πρώτες στο τεχνικό timeout με 8-5. Τα κορίτσια του Ζόραν Κόβαζιτς μπήκαν δυνατά, και το σκορ πήγαινε πόντο-πόντο μέχρι το 24-24 όπου με ένα σερί 2-0 η Νάξος πήρε το σετ (24-26).
Στα δύο επόμενα σετ ο Πανναξιακός δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού, βρέθηκε να χάνει με 20-10 στο τρίτο σετ και τέλος να το χάνει με 25-16. Ίδια εικόνα και στο 4ο σετ με αποτέλεσμα την ήττα και στο τέταρτο σετ με 25-18 και πλέον όλα θα κριθούν στη Νάξο στις 27 Νοεμβρίου.
ΜΙΝΣΚ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
Θυμίζουμε ότι για να πάρει την πρόκριση η ομάδα της Νάξου πρέπει να κερδίσει τις Λευκορωσίδες με 3-0 ή 3-1 ώστε να οδηγήσει το παιχνίδι στο «χρυσό σετ»
Μετά το τέλος του αγώνα η Άννα Σαλούστρου δήλωσε στο paon.gr: «Αν και είχαμε καλό σερβίς και τους χαλάσαμε την υποδοχή, δεν καταφέραμε να τους σταματήσουμε στο μπλοκ και δεν ήμασταν αποτελεσματικές στην αντεπίθεση μας. Στο δεύτερο σετ κάναμε κατάθεση ψυχής λιγοστέψαμε τα ατομικά λάθη γι αυτό και το πήραμε, εικόνα που δεν δείξαμε στα επόμενα σετ. Θέλουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και καλύτερη ομαδική συνοχή στη ρεβάνς. Προς το παρών αφήνουμε αυτό το παιχνίδι πίσω και τώρα η συγκέντρωση μας θα είναι στο πρωτάθλημα και στην επόμενη αγωνιστική με τους Μακεδόνες άξιου.»
Τα σετ: 3-1
(25-22, 24-26, 25-16, 25-18)
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :