Πέμπτη, Ιανουαρίου 29, 2015

ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ 29/1

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για το κτηριακό πρόβλημα του Σχολείου.
ΕΝΣΤΑΣΗ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων στην απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου για την μετακίνηση εκ περιτροπής των τάξεων της Β’ Γυμνασίου από τις «προκάτ».
ΘΕΜΑΤΑ σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.
Έτσι περιγράφει η Δ/νση Β/θμιας Εκπαιδεύσεως Ν. Κυκλάδων (Σχολική Επιτροπή 1ου Γυμνασίου Νάξου) τα προβλήματα που ταλανίζουν την σχολική κοινότητα του ιστορικού 1ου Γυμνασίου Χώρας Νάξου, στην σχετική πρόσκληση (σε τακτική συνεδρίαση) που απευθύνει προς τον Σύλλογο Διδασκόντων, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων και το 15μελές του 1ου Γυμνασίου. Η συνεδρίαση αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος στις 2 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα, στις 2 μ.μ.
Ως γνωστόν, γονείς και κηδεμόνες εδώ και μερικές ημέρες είναι με το… χειρόφρενο στο χέρι. «Πάγωσαν» εσκεμμένα τις εξελίξεις λίγα εικοσιτετράωρα πριν ανοίξει η κάλπη της 25ης Ιανουαρίου - «για να μην κατηγορηθούμε ότι λόγω εκλογών προχωρούμε σε κινητοποιήσεις και διαμαρτυρίες», υπογραμμίζουν-, όμως τώρα που οι εκλογές τελείωσαν δηλώνουν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους, ένα εκ των οποίων είναι η......
μη υλοποίηση της αποφάσεως του Συλλόγου Διδασκόντων «για τα "μέσα - έξω", ή το μπες – βγες, μία φορά τον μήνα, των μαθητών από τις «προκάτ» αίθουσες στο αμφιθέατρο και αντίστροφα».
Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :