Τετάρτη, Φεβρουαρίου 18, 2015

Νέες επιτυχίες για τον Α.Σ Ταεκβοντο Αθλοπαιδεία Νάξου.

Ο Αθλητικός σύλλογος Ταεκβοντο Αθλοπαιδεία Νάξου συνεχίζει την έντονη παρουσία του στα αθλητικά δρώμενα στο χώρο του ταεκβοντο.
Τον Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις εγχρώμων ζωνών των αθλητών του συλλόγου με την παρουσία του προέδρου της Ένωσης Ταεκβοντο Νοτίου Ελλάδος κ.Γεράσιμου Καρανταγλή.
Επίσης πραγματοποιήθηκε βράβευση των παιδιών του συλλόγου για την κατάκτηση των μαύρων ζωνών.
Στις 14 και 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα ο.....
σύλλογος συνεχίζει να συμμετέχει σε επίσημες διοργανώσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο με την παρουσία του αθλητή του Λάμπου Λάμπρου στο Παννελήνιο Κύπελλο ο οποίος μάλιστα προκρίθηκε στους  8 καλύτερους της κατηγορίας του ανάμεσα σε 32 συναθλητές του πετυχαίνοντας 2 νίκες .
Τον Φλεβάρη η αθλήτρια Κρασσά Γεωργία επέστρεψε στην Νάξο έχοντας ανέβει για μια ακόμα φορά στο βάθρο των νικητών και έχοντας στις αποσκευές της το χάλκινο μετάλιο της τρίτης θέσης ύστερα από την συμμετοχή της στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Χαλκίδας.
Στις 27,28,29 Μαρτίου ο σύλλογος θα συμμετέχει στο διασυλλογικό πρωτάθλημα εγχρώμων ζωνών στην Χαλκίδα με την συμμετοχή όλων των αθλητών του αγωνιστικού τμήματος.
Τέλος στις 4 Απριλίου ο σύλλογος θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά στη Νάξο πρωτάθλημα με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο με την παρουσία συλλόγων από τις Κυκλάδες αλλά και την Αθήνα.




Bookmark and Share
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια :